Sayfa 613/1002 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    En kesin çözüm budur. Ayrıca aşı olmayan bankaya, markete, kafeye, AVMye, hastaneye, postaneye, pastaneye ve kerhaneye giremez diye karar alınırsa aşısız bir kişi kalmaz

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekraren söyliyeyim ben aşının zorunlu olmasına karşıyım.Ama o zaman da şöyle bir paradoks çıkıyor.Biz nerdeyse 90 milyon nüfusa ulaştık.Yarısı aşısız olsa kırk elli milyon hastalığa duyarlı oluyor.E delta varyantı da daha hızlı bulaşıyor,bir ay içinde sağlık sistemi felç oluyor,sonra gelsin kapanmalar,sonra esnafın yandık bittik durumları oluyor.E aynı esnaf aşıya da karşı olabiliyor.Nasıl olcak bu işler cidden muamma

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir ara hastaya iğne yaparken bile her enjeksiyonda hastadan onam alacaksınız riskler anlatılacak falan denmişti.
    Sıkıntı şu ki, bu aşı ile alakalı gelecekte yaşanabilecek muhtemel riskleri kimse bilmiyor. Faz3 üzerimizde deneniyor. Kaygı bundan dolayı.

Aşıyı olduktan sonra yüz felci geçiren birinci dereceden tanıdığım var. Sonra düzelmişti ama felçli halini de gördüm.

Peki o adamın düzeleceğinin garantisi var mıydı? Kimse bir şey bilmiyor.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sıkıntı şu ki, bu aşı ile alakalı gelecekte yalanabilecek muhtemel riskleri kimse bilmiyor. Faz3 üzerimizde deneniyor. Kaygı bundan dolayı.
    Bu doğru da sn patrick siz hastanelerde salgının pik yaptığı dönemlerde neler yaşandı bilmiyorsunuz.Ben emekliyim ama anlatılanları dinleyince cidden inanamadım.Yahu çoğu yoğun bakıma giren çıkamamış, o derece sıkıntılı.Nasıl cesaret edeceğiz,nasıl aşısız dolanacağız.Siz cesaret etmişsiniz aşı olmam demişsiniz,sorun yok,umarım hastalığa duyarlı insanlardan değilsinizdir.

Bakın doktor arkadaş ne diyor,o süreçte yoğun bakıma gidenlerden hiç dönen olmadı diyor.

Adana şehir hastanesinde çalışan bir arkadaşım 18 yataklı yoğun bakımda bir ayda 60 ölüm oldu diyor.Bir hasta ortalama 10 gün yatar diye düşünüyorum.Aklım ermiyor bu rakama.Gelen gitmiş gelen gitmiş.Maalesef durum bu.

Hayır bizim de canımız tatlı,bizim de kafamız az bişi çalışıyor,üstelik yıllarca bu işin eğitimini de aldık ,biz gidip aşı oluyoruz,yahu bunlar niye oluyor ki diye bir düşünün yeter.Ben çok akıllıyım büyük resmi daha iyi görürüm misal hkm arkadaş göremez demeyin.O iş öyle değil,gene de siz bilirsiniz tabi.

Sayfa 613/1002 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •