Originally Posted by
alpha
ben orta vade demiştim çok kısa vadede doları düşünmüyorum... 55haftalık emada gözüm artık bir de aylık macdde...
Hocam senin hedef 3,30 civarları sanıyorsam benim için sıkıntı yok ben dolarda 4,40-4,60 bölgesine kadar alımdayım ha bunu 6 ayda görür beklerim çünkü burası Tr yani tek günde birşey olur 1000 pips zıplar bu dolar sonuçta risk çok. Reza var, YPG var, dibimizde kurulacak 2 tane kürdistan var, feto var, içerde zaten kötü ekonomi yönetimi ve doymayan bademler var yani var ha var.
Birde ek olarak dolar artarsa siyasi kriz olur dendi dolar 1 hafta sonra 10 TL olsun bu hacılara hiçbirşey olmaz çünkü adamlara kendi %51 leri yetiyor gerisini düşünmelerine gerek yok.
Dolar bu ülkede 2,80 dne 3,92 oldu ne oldu feto ekonomik darbe yapıyor dendi üstlerinden kötü yönetimmiş , reform yapmamaymış ne varsa hepsini yıkıp attılar oyları düşeceğine 3,70 kur varken referandumda adamlar %51 i geçti. Şuan tek yapacakları bir kup bulmak artık yürüyen kemalmi olur yoksa başka birşeymi orası karışık artık bunlara çamur atsan gramı yapışmıyor dolar artsamı gidecekler yapmayın yahu.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri