Maþallah
Güzel bilanço.
Hayýrlý olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Maþallah
Güzel bilanço.
Hayýrlý olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
net dönem karý 1.483 milyar tl.
allah bereket versin.
sene sonu 3.5 milyar tl kar elde etse.
3 milyarýný daðýtsa net 5 tl temettüyü öper baþýma koyarým.
beni üzmez.
Çok iyi bilanço...
Önümüzdeki dönem katalizörler de mevcut umarým beklediðimiz haberler gelir...
Bgc gibi bazý kuruluþlar üretim ve satýþla ilgili aþaðý yönlü revizyonlar bekliyordu...
En güzel tarafý da bilanço ile beraber galiba bu kýsmý...:
TOASO 2021 yýlý pazar beklentisini 800-850bin adet (Önceki: 700-750bin adet), satýþ adeti beklentisini de 135-150bin adet (Önceki: 120-135bin adet) olarak yukarý yönlü revize ederken, ihracat beklentisini ise 150-160bin adet (Önceki: 150-165bin adet) olarak güncelledi.
Geçen hafta hacimle beraber 30.10-30.30 arasý ciddi deðiþimler yaþadý ve yoluna baktý...
Ben elimdekilerin az kýsmýný bilanço fiyatlanmýþ olabilir diye akþam kapanýþa yakýn verdim ama ana kýsým devam...
Bakalým neler olacak, herkesin gönlüne göre olur umarým...
Güzel bilanço geldi hayýrlý olsun. Tarihin en ucuz FK'larýndan deðil ama çok daha düþüðünü görmüþ. Aþaðýya FK geçmiþ grafiðini koydum. Kýrmýzý çizgi bilanço öncesi yeþil çizgi ise sonrasý. Eðer yýlýn ikinci yarýsýný da ayný þekilde geçirirse yýl sonu FK'sý 5,43'e, önümüzdeki 4 çeyreði bu çeyrek gibi geçirirse 4,65 FK olur ki o zaman hakikaten tarihi düþük seviyeler olur.
https://www.tradingview.com/x/mgMoYbIK/
Bu bilanço ile 2020 Nisan ayýndaki fiyat seviyesine gelmiþ oldu, o günden bu yana yaptýðý yükseliþi selerek ucuzlamýþ oldu.
bistin en özel hisselerinden biri tofaþ. abisi ford gibi yeri bende ayrý.
bu güzide þirketler olmasa biste para sokmam.
Önceki yazýlanlarýn tekrarý olacak belki ama bilanço gerçekten güzel ve ayrýca net kâr beklentilerin %25 üzerinde. Ben bu kârýn fiyatlarýn içinde olmadýðýný ve halihazýrda sert hareketlere müsait Tofaþ tahtasý için yarýn çok hareketli bir gün olacaðýný düþünüyorum.
Yazdýklarým deli zýrvasý olup, kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yer Ýmleri