Sayfa 635/1002 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dünyada her ürün kalite kalite.

Parasını basarsan ne sodyum glutamat yersin, ne palm yağı.

Bir tarafta bakteri gibi virüs gibi çoğalan insan nüfusu, öbür tarafta bu insanları beslemek üzere üretilen inekler, tavuklar var.

Daha önce bu başlıkta sanıyorum konuşulmuştu tavukların çiftliklerde nasıl gün yüzü görmeden doğdukları noktadan 10 cm ilerleyemeden büyütülüp kesildikleri.

Bu kadar nüfusu başka şekilde doyurmak da mümkün değil. Nüfus azaltılmalı. İdeal olanı doğum kontrolü yaparak, Çin'dekine benzer, ama yasak ile ama özendirme ile yapmaktı ama işler kontrolden çıktı o safha geçildi.

Bundan sonrasını artık aşı mı halleder, yoksa aşısızları virüs mü halleder, yoksa göktaşı mı bilmem.

Bill Gates'in de bu konuda önemli çalışmaları var. Halledecektir diye umuyorum zeki adam zira.

Dünyanın tüm nüfusunu sağlıklı beslemek için 400 bin kmkare verimli toprak yeterli diye okumuştum. Ciddi kaynaktı.

Gerisi kar hırsı rekabet israf..

2. Gördüğünüz gibi Sn Kaya, siz dahil kimse yeni muhabbete girmiyor

Aşı konusuna devam

Okul müdürü, bu sene okulların açılmasını beklemeyin Ekim ayına patlarız dedi. MEB de tam tersini söylüyor. Bence patlayacaz gene, bu meret şekil değiştirerek ilerliyor, aşısı maşısı yok bunun, grip gibi..Özel öğretmen tutacam, zaten bir sürü işsiz öğretmen var, hafta 3 gün, günde 3 saat desek, kar kardır, EBA MEBA olmuyor, önce ortam olacak, birebir iletişim olacak..

Kaçenzi..

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dünyada her ürün kalite kalite.

Parasını basarsan ne sodyum glutamat yersin, ne palm yağı.

Bir tarafta bakteri gibi virüs gibi çoğalan insan nüfusu, öbür tarafta bu insanları beslemek üzere üretilen inekler, tavuklar var.

Hocam malesef "coğrafya kaderdir" sözü geçerli.
    Yanlış coğrafyda doğunca, sağlıklı gıdayı paramızla bile bulmak mümkün olmuyor.
    Ablam hollandadan bavul içinde bal, çikolata, ve cips getirmişti.
    Millet cep telefonu falan getirir, biz cips getiriyoruz. X-ray ile bavullara bakan görevli şaşırmıştır heralde.

Neyse konuya geleyim. Cipsin üzerinde "yüksek kalite ayçiçek yağı kullanılmıştır" yazıyor.
    Diğer abur cuburlar da aynı şekilde. Palm yağı zart zurt yok.
    Adamlar süt tozu değil gerçek süt kullanmışlar. Orada elini sallasan ineğe çarpıyor zaten.

Amaç ister fakirleri doyurabilmek olsun, ister nüfus azaltmak olsun, "bunun ceremesini niye ben çekiyorum ki" diye kafam bozuluyor sık sık.

Afrikalı 5 tane doğurur, ortadoğulu 10 tane doğurur, bizim takunyalılar 3-4 tane doğurur. Peki beni niye zehirliyorsun, benim kabahatim ne?
    Nüfusu arttıran onlar, git ortadoğuya bomba at, bana ne?
    Benim hepi topu bir tanecik yeğenim var o kadar. Ona da bir şey olacak diye ödümüz kopuyor.
    Nüfus azaltımının belki en fanatik destekçisi olabilirdim, eğer adaletli bir azaltım olsaydı.

Bir ailenin 8-9 çocuk doğurması "suç" olmalı.
    Ciddiyim.. Hiç kimsenin dünyaya böyle bir kazık atmaya hakkı yok.

Dakika 19:23'ten itibaren nüfusla ilgili bölüm.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4. komşum Boğaziçi doktoralı bilgisayar mühendisi idi .

Doktoru olma zararlı dedi aşı olmadı ilaçları alma dedi almadı ve öldü.

Şimdi siz dersiniz belki aşı olsa da ölecekti diye hemen muhabbette olmayın polemik amaçlı yazmadım

Bu konuyu pek manipüle etmeyin daha fazla isteyen olsun istemeyen olmasın tercih ama yok şudur yok budur kafa bulandırmayın dolar başlığında sürekli bu konu gündem oluyor .

Bir bilim insanı bile manipüle oluyor yapmayın etmeyin derim

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    komşum Boğaziçi doktoralı bilgisayar mühendisi idi .
    Sayko kardeşim başın sağ olsun

6. Nüfus planlamayla falan azaltılmayacak. Yarım saatte azaltılacak. Aşıyla ya da virüsle olmayacağı da artık belli.

6-7 sene önce bir virüs ismi yazmıştım: Modified Marburg B. Şayet bu virüsü yaysalardı, nüfus şimdiye hiç kalmamıştı. Hava yoluyla bulaşır, bulaştıktan 3 gün sonra mefta olunur. Çaresi yoktur.

Covid ekonomileri kapatmak için. Aşı ve virüsün nüfus azaltmakla hiç alakası yok. Bill Gates ve Roccofeller gibi günah keçileriyle de alakası yok. Her şeyi bu garibanların üstüne yıkıyorlar.

Nüfusun ne kadar azaltılacağını da biliyorum. Nüfusun 500 milyona düşürülmesi ölümü gösterip, sıtmaya razı etmektir. Saçmadır.
    Dünya nüfusunun azaltılmasında iki ihtimal vardı, ya %50 azaltılacak ya da %30 azaltılacaktı. Biden'in gelmesiyle %50 azaltılacak.
    Trump kalsaydı %30 azaltılacaktı.

Nüfusun azaltılmasında en önemli konu, nüfus azaltıldıktan sonra Batı Medeniyetinin ülkelerinde, çocuklar okula gönderildiğinde bu konu nasıl anlatılacak? İşte burası çok önemlidir. Kendilerini haklı duruma getirecek her şeyi yapacaklar, yapıyorlar.

İkinci konu hangi millet ve uygarlıklar ne kadar eksilecekler? Çok dikkatli olacaklardır. Mesela Kızılderililere zarar verilmeyecektir. Aynı şekilde Kuzey Kafkas hakları, Yahudiler gibi daha önce soykırıma uğramış halklar şanslılar.

Kalabalık olanlar maalesef çok zarar görecekler. Hiçbir millet kesinlikle tamamen yok olmayacaktır. Çin'in 600 milyon civarında bir nüfusu olacaktır. Tabii taş devrinde yaşamak kaydıyla. Hint de aynı. En büyük darbeyi yiyecek olan tarafın içinde biz de bulunuyoruz. Şansımız 1839'dan beri Batılılaşmamız. Güney Amerika Latinleri gibi biraz kıyak çekerler. Suud gibi olmaz.

Trump geri gelirse yeniden %30'a döner. Hala umudum var.

Bence aşınızı olunuz. Akıl ve bilim yolunda ilerlemek lazım, aşı ve virüsler konusunda çalışmış bilim adamlarımız var, bunların sözlerini dinlemek zorundayız. Neye mal olursa olsun.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 28-07-2021 saat: 20:11.
    @erefefik

Bakan Koca: "(Kovid-19) Şu an aktif vakalarımızın yaklaşık %87’si aşısı tamamlanmamış kişiler."

Bakan Koca: "(Kovid-19) Mevcut aktif vakalar içinde tam aşılı olup hastalığa yakalananların oranı yüzde 5'ten az."

Sağlık Bakanı Koca: "(Kovid-19) Hastanede yatan hastalarımızın yüzde 95’i aşısı tamamlanmamış kişiler."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Yalan ve Korku İmparatorluğunda, Doğan Cüceloğlu gibi yatıştırmaya çalışan, sakinleştiren biri şüpheli bir şekilde ölürken( söylediği şuydu herkes ölecek, sakin olun), Hamza Yardımcıoğlu gibi korku yayanlar pirim yaparlar.

Bunlardan tonla var. Tvlerde, sosyal medyada korku yayıyorlar. Ciddi de paralar kazanıyorlar.

Aşı karşıtlığının bu derece yüksek olması bunların yüzünden. Soruşturma açılması lazım, ceza davaları açılması gerekir.

Ama bunların dokunulmazlığı vardır.

Uzmanlık alanları nedir abi bunların?

Yaptıkları iş korku yaymak.
    @erefefik

Sayfa 635/1002 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz