Artan

47,80 9.99 17:19
48,46 9.99 17:19
16,73 9.99 17:19
32,26 9.95 17:14
8,87 9.91 17:19
Artan Hisseler

Azalan

72,90 -10 17:19
355,50 -10 17:19
74,25 -10 17:19
247,50 -10 13:55
261,00 -10 17:18
Azalan Hisseler

İşlem

10.761.462.389,50 17:19
6.857.682.770,40 17:19
6.366.213.556,04 17:19
5.691.779.196,80 17:19
5.214.477.613,46 17:19
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. sn Zinedrimed ,

basit olarak benim takip ettiğim oyun şablonum.
    duruma göre kar al yapıcaz veya devam edicez.
    kolay gelsin.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

sn Zinedrimed ,

kolay gelsin.
    sayın sindoma53
    bende sonuncuda üçgen değil de itki görüyorum. şimdi de 2 nolu(veya b) düzeltme tamamlanacak. 20.56 ya dokunması işi bozar tabi ki...buradan haklı isem çok sert basmalılar...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın sindoma53
    bende sonuncuda üçgen değil de itki görüyorum. şimdi de 2 nolu(veya b) düzeltme tamamlanacak. 20.56 ya dokunması işi bozar tabi ki...buradan haklı isem çok sert basmalılar...bol şanslar...
    bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Buda dolar bazlı yonca bakışım , tahta dolar bazlı ve tl bazlıda bakıldığında katalizör gerekli benim oyunumda dolares .
    Dolar bazlı graf çalışırsa oradaki hedef 1.10 lar şuanki kurla 9.25 denk geliyor.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

sn Zinedrimed ,

kolay gelsin.
    Bizim insanımız aramayı ve öğrenmeyi sevmiyor soran arkadaşlar anma hizmetine devam öne aldım.
    Sonra 1 gün dediğinizi yapmazsam hemen gömmeyin lafla
    27 senelik forum hayatımda çok yaşadım hoca oldum , usta oldum, büyük teknikçi oldum insanlara cevap verip istedikleri tahtaları yorumladığım sürece , ne zaman biraz yeter sizde öğrenin yoruldum , yetişemiyorum dedim , o zamanda kibirli,kendini beğenmiş, olduk bu forumlar herşeyi yaşatır insana

5. Kendim pozisyon almadan graf atmıyorum artık , sabahki doldur boşalt hareketine dayanamayanlar girdiğimiz tahtalarda oyun bozuyor, birde hisse net okuldur buralarda çok şeyler öğrenildi , çok iyi teknikçi,temelci dostlar geldi geçti kimisi whatsap gruplarına , kimisi kuş sitesinde gitti daha farklı düşünüp buralardan ayrıldılar.Ama gözleri buralarda takip ettikleri insanların strateji ve graflarını takip ederler gittikleri yerde takipçi olayıda mevcut karşıma oyuncu yaratmamak için bu yüzden böyle bir durum sergiliyorum.Öbür köydeki cons da bu yüzden neden daha önce yazmadığımı graf koymadığımı soruyor
    Bu eleman daha karşımızda kimler olduğunu öğrenememiş oradan kötülediğin HİSSE NET okuldur çok şeyler öğrenirsin istersen ha üzerine koymak senin kapastene bağlı sonuç olarak bazen cvp veremediklerimiz oluyor buda anlattığım gibi piyasanın zorluğundan.
    kolay gelsin

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Kendim pozisyon almadan graf atmıyorum artık , sabahki doldur boşalt hareketine dayanamayanlar girdiğimiz tahtalarda oyun bozuyor, birde hisse net okuldur buralarda çok şeyler öğrenildi , çok iyi teknikçi,temelci dostlar geldi geçti kimisi whatsap gruplarına , kimisi kuş sitesinde gitti daha farklı düşünüp buralardan ayrıldılar.Ama gözleri buralarda takip ettikleri insanların strateji ve graflarını takip ederler gittikleri yerde takipçi olayıda mevcut karşıma oyuncu yaratmamak için bu yüzden böyle bir durum sergiliyorum.Öbür köydeki cons da bu yüzden neden daha önce yazmadığımı graf koymadığımı soruyor
    Bu eleman daha karşımızda kimler olduğunu öğrenememiş oradan kötülediğin HİSSE NET okuldur çok şeyler öğrenirsin istersen ha üzerine koymak senin kapastene bağlı sonuç olarak bazen cvp veremediklerimiz oluyor buda anlattığım gibi piyasanın zorluğundan.
    kolay gelsin
    Bu grafı soranlar olmuş özl devam mı diye ilk mavi formasyon hedefi ,
    eregl gibi endeks ağırlığı olan tahtalara deh deh demeleri gerek.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •