Sayfa 668/1002 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    tabi insanlara kahve agzıyla sallayıp, okul olmasa açsın demek vs saygın duruşu ya türk milletinin. Diğeri de bilim yobazı demiş tabii günde 5 vakit labaratuvara tapıyoruz, yobazız biz. Adam komplo teorisiyle gelmiş , ispat yok, dediği olaya dünyada atıf yok ama sana rahatlıkla yobaz diyebiliyor.Saygın olmak bunu gerektirir zaten.
    Valla sn loner bir yerde haklılar.Bizde bilim yok ,üniversiteler saçma sapan insanlarla dolduruldu.Millet salla başını al maaşını hesabı üniversitelerde.O yüzden ben sizin özgeçmişe bakınca hayretler içinde kaldım ve takdir ettim,sizin yerinizde ve imkanlarınızda olup da yurtdışından gelen çok ama çok az insan vardır,cidden çok takdir edilesi bir davranış.Bizim meslekte tıp fakültesi veya uzmanlık esnasında almanca çalışmak artık rutin bir iş oldu,yeni almancılar doktorlar)))))))))

Aşı konusuna gelince bence olun,ama olmayacaksanız kesinlikle hastalığa yakalanmayın antalyada hastaneler dolmaya başladı,yakında bu iş patlar.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Benim şalter arada bir atıyor.
    Gidip geliyorum işte.
    keşke hayat ciddiye alınmayacak bir yapı olsa.

kendim olsam sadece ben .. dediğinde haklısn

ama sevdiklerin.. değer verdiklerin .. önemsediğin insanlar olunca ve bu bir kişi bile olsa . o kişi doğru kişi ise eğer ..tek bir kişi bile olsa.

ciddiye almakta fayda var.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sn loner bir yerde haklılar.Bizde bilim yok ,üniversiteler saçma sapan insanlarla dolduruldu.Millet salla başını al maaşını hesabı üniversitelerde.O yüzden ben sizin özgeçmişe bakınca hayretler içinde kaldım ve takdir ettim,sizin yerinizde ve imkanlarınızda olup da yurtdışından gelen çok ama çok az insan vardır,cidden çok takdir edilesi bir davranış.Bizim meslekte tıp fakültesi veya uzmanlık esnasında almanca çalışmak artık rutin bir iş oldu,yeni almancılar doktorlar)))))))))
    Şuanda yetenekli ne kadar öğrencim varsa yurtdışına gitmek peşinde. Bu çocuklara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu.Bilim insanı olmak bunu gerektirir de ülke öyle bir durumdaki çocuga kal desen işsiz kalacak kac ay.

Umarım patlar! Patlasın ki hem sağlık hem ekonomi aynı anda kombo kriz olarak masaya geldiğinde ampuller ne halt edecek görelim. 2001 den sonra dervişin hazır politikasının üstüne oturup kerameti kendinden bilmişti çok sayın büyüklerimiz. Bu kriz tam bir turnusol kağıdı olacak. El mi yaman bey mi yaman ? Kapasiteniz ne , çapınız ne , problem çözme yetiniz ne , cümle alem görücek inşallah önlerine sandık gelmeden önce. Tez zamanda kombo krizle paklanmaları caizdir

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aşı konusuna gelince bence olun,ama olmayacaksanız kesinlikle hastalığa yakalanmayın antalyada hastaneler dolmaya başladı,yakında bu iş patlar.

8. 8.20 kur 4 ayda 8.70 yapar konuyla alakalı belirtmek istedim

Sayfa 668/1002 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •