Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Olay sadece karınları doyurmakla bitse, iş kolay diyeceğim ama o da kolay olmamakla beraber; benim bahsettiğim ruhu doyurmak. Bu kadar milyonlarca adam tatil yapacak ama otel yok, tekne alacak marina yok, tekneyi park edecek koy yok, yüzecek deniz yok. Anlatabiliyor muyum? Her türlü sınıra ulaştık. Ortalık çok kalabalık.
    Billi Getis ile akrabalık var galiba...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu gelen Afganlar
    İçin ABD ajanı militanlar
    Olduğu söyleniyor
    ...
    Bu biliniyor bayadır.

Trump kendisi dedi geçen gün peygamber ile dalga geçtiği konuşmasında taliban liderine hitaben, geri geleceğiz daha pis vuracağız diye.

Bu ABD destekli gruplar talibana karşı kaybetti demek. Bunların bakıcılığını da bize havale ettiler. Karşılığında da 3-4 milyar bir şey ateşlemişlerdir herhalde dolardaki iniş eğiliminden anlaşılacağı üzere.

3. Dünyadaki nüfus sana fazla geldi ukalalığıyla girersen
    Sana, ilk kendini öldür dünya nüfusunu azalt aklını verirler Kurnaz
    Kendini bilderberg murahhas aza üyesi sandın galibağ herıld yağni
    Lafın nire gitçeğni düşünmeden öten süreklilik arz edici goller yer
    İyi ben yaşıyım Herkeş ölsün
    Çoh mantıhlı çooohhh

Valla benim bildiğim rakam da 500 milyon.Adamlar bunu planladıklarını gizlemiyorlar,aksine nedendir bilinmez sanki bilinsin istiyorlar.Bunu kardeşime söylediğimde hindistan tatilinden yeni gelmişti,oranın kalabalığından sefaletinden çok ürkmüş olacak ki,valla cidden dünya kalabalık falan dedi.Yahu ben bu rakama inilirse ,sağdan sayıyorum olmuyor soldan sayıyorum olmuyor o beş yüz milyon içine giremiyebilirim,adamların hedef kitlesinde biz de varız deyince çok şaşırmıştı.İnsan doğası böyle, kendini kolayca olayın dışına alıveriyor,halbuki bu planları yapanlar bildiğin satanist bizleri böcek gibi gördüklerinden de eminim,nasıl engel oluruz nasıl karşı çıkarız cidden bilmiyorum ama bunlara engel olmak lazım,acilen birşeyler yapmak lazım da ne onu bilemiyorum.

Misal corona virüsü,ben bunun suni üretim olduğundan eminim.E bunu üreten akıl kendini sağlama almadan piyasaya salar mı,benim aklıma göre bu virüsü salan grup baştan beri aşılıydı.Misal trump yaşı başı var,obez ve hiç maske takmadan dolanıyordu,sonradan o da yakalandı falan dediler,bir haftada turp gibi piyasaya çıktı,hep tiyatro hep tiyatro.

6. @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla benim bildiğim rakam da 500 milyon.Adamlar bunu planladıklarını gizlemiyorlar,aksine nedendir bilinmez sanki bilinsin istiyorlar.Bunu kardeşime söylediğimde hindistan tatilinden yeni gelmişti,oranın kalabalığından sefaletinden çok ürkmüş olacak ki,valla cidden dünya kalabalık falan dedi.Yahu ben bu rakama inilirse ,sağdan sayıyorum olmuyor soldan sayıyorum olmuyor o beş yüz milyon içine giremiyebilirim,adamların hedef kitlesinde biz de varız deyince çok şaşırmıştı.İnsan doğası böyle, kendini kolayca olayın dışına alıveriyor,halbuki bu planları yapanlar bildiğin satanist bizleri böcek gibi gördüklerinden de eminim,nasıl engel oluruz nasıl karşı çıkarız cidden bilmiyorum ama bunlara engel olmak lazım,acilen birşeyler yapmak lazım da ne onu bilemiyorum.
    Bilderberg salak
    Niyetleri Avrupalı amerrikalı yaşasın diğeri ölsün idi
    Muhtemelen tersi olucak

8. Konuşulanamayan
    @konusulanamayan
    ·
    26d
    EVET SIRADAKİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE ARAÇ KUNDAKLAMA. ORMANLARA GİRİŞ YOK. HERKES TEYAKKUZDA OLSUN LÜTFEN...!!!
    @erefefik

Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •