Sayfa 577/1004 ÝlkÝlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,609 - 4,616 arasý.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,232
    bu yeni abd baþkaný biden 2 gün önce ne dedi ?

"- iranla nükleer konusunda görüþmeler sonsuza kadar sürecek deðil"

dedi mi bunu ? dedi. ne zaman dedi ? iki gün önce..

Ýran hedefte. þimdi sýra ona geldi.. Ýran da parçalanacak.. ötekiler gibi..

sonra sýra Tükiyede.

5 mlyon suriyeli + 5 milyon afgan + ne kadar iranlý geleceði þimdi belli deðil ama onlar da gelecek.. ,

çünkü gidebilecekleri baþka yer yok..

iran iþi bitince sýrada Türkiye..

siyasal islamcýlara sýkýntý yok ama, servetler londraya transfer olnuþ zaten.. onlara her yer paris.. satýlmýþ hainler..

2. Benim çalýþtýðým hastaneye biri geldi elinde þeker cihazý 6 kutu þeker sitribi üçünün tarihi geçmiþ. Beynimden vurulmuþa döndüm cebinden çýksa bunlari böyle alirmiydin dedim kovdum kimse. Benim bu ülkeye bir hastane yapacak kadar kazandýrdýðým fayda var. Ben ülkem için daðlarý taþlarý yýrtarým. Üç kuruþ için ona buna da havlamam

3. kem sözler sahibine iade eksiksiz fazlasýz
    ahirete kalmasýn.

4. Bu iktidarý birgün gidecek. Benim cezaevi ve ceza sistemim hazýr. Kapýnýn önüne para dolu çantayý koy kimse elini süremez. Bir Allah'ýn kulu birine haksýz yere dayilik yapamaz tokat atamaz. Suç oraný iki yýlda þuan kinden 10 kat daha az olur. Cezaevine girmemek için herkes totosunu yýrtar. Bir lokma ekmek bir yudum su için totosunu yýrtacak suç iþleyenler.

afgan ve suri denilen insanlarý bu ülkeden göndereceðini söyleyen ve bu icraatýný yapan iki dönem yönetir ülkeyi..
    bu ülke ortadoðunun mülteci çöplüðü deðildir , bahçeli reis gerekeni söylemiþ (Türk olduðu aklýna geldi galiba)..
    biden çok meraklý ise afgan ve suriyeliye alsýn ülkesinde beslesin..
    mülteciye çok meraký olan varsa kýzýný versin , oðluna kýz alsýn ve kendi evlerinde aðýrlasýn, burda kafa s.
    ülkenin demografik yapýsý deðiþtirilemez, 3 kuruþluk olmayan beyinleri ýle viop topiðinde trollük yapmasýn kimse..
    kürt sorunu diye bir kavram varsa bugün bu ülkede , saddam deyyusu bu iþte baþrolü oynar..
    ha birde ;
    her canlý doðar büyür yaþar ve ölür..
    fikirler de ölür davalar da ölür..
    13 tane uçaðý olup 3 tane yangýn söndürme uçaðý alamamakta bilemiyorum artýk..
    rusya , ukrayna , yunan uçak kiralamýþ bize , þaka gibi..
    para bulunur , ekonomi düzelir , þartlar iyileþir lakin demografik yapýyý deðiþtirirsen geri dönülemez bir yola girersin..
    üstte yazdým yineleyeyim ;
    Türkiye mülteci çöplüðü deðildir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    kem sözler sahibine iade eksiksiz fazlasýz
    ahirete kalmasýn.

Sen Türkiye'de kazandýðýn paralarý götürüp Ýngilteredeki bankaya yatýrmadýysan boþuna alýnganlýk yapýyorsun koçari..

o soysuz hainler kendilerini çok iyi biliyor,. ama onlarla olan hesap ahirete falan kalmayacak. bu dünyada bitecek.

Satýlmýiþ Vatan hainlerinin cezasý bellidir.. hak ettiklerini alacaklar. pkk'lý hainler alýyor.. fetöcü hainler alýyor.. Cumhuriyet düþmaný, Mustafa Kemal düþmaný hainler de alýyor.. hepsi alacak hepsi hak ettiðini alacak..

7.  Alýntý Originally Posted by RePuLSe Yazýyý Oku

Sen Türkiye'de kazandýðýn paralarý götürüp Ýngilteredeki bankaya yatýrmadýysan boþuna alýnganlýk yapýyorsun koçari..

o soysuz hainler kendilerini çok iyi biliyor,. ama onlarla olan hesap ahirete falan kalmayacak. bu dünyada bitecek.

Satýlmýiþ Vatan hainlerinin cezasý bellidir.. hak ettiklerini alacaklar. pkk'lý hainler alýyor.. fetöcü hainler alýyor.. Cumhuriyet düþmaný, Mustafa Kemal düþmaný hainler de alýyor.. hepsi alacak hepsi hak ettiðini alacak..

inþaALLAH.

8.  Alýntý Originally Posted by bdayým Yazýyý Oku
    https://kenttv.net/1987de-turizm-alani-ilan-edilmis

Bodrum – Milas sýnýrýnda bulunan Pina Yarýmadasý’nýn 1987 yýlýnda, Kenan Evren’in Cumhurbaþkaný, Turgut Özal'ýn Baþbakan olduðu dönemde turizm alaný olarak ilan edildiði öðrenildi.

ÝÞÝNÝZ GÜCÜNÜZ YALAN DOLAN
    Ayný hükümetin bakanýnýn bir çvi bile çaýklmayacak sözüne raðmen
    otel yapýlmýþ olmasýna birþey bulamadýnýz mý da iþiniz gücünüz yalanla
    sýyrýlýyorsunuz.Yok zaten turizm alanýymýþ falan ne alakaysa ,
    Sonuçta yapýþtýrdýðýnýz yazý da yanan alanlara farklý
    birþey yapýlmayacaðý söylemiydi sözünde durulmuþ mu durulmamýþ,
    bugün durulacaðýnýn garantisi var mý yaptým olduyla iþ bitiyor zaten.
    Olamaz yapýlamaz deyip neler yapýldýðýný bilmesek neyse.
    Ne yapalým yani yapýlmayacaksa haber diye koyuyorsunuz,
    Baþkanlarý tarifeli uçak kullanan ülkelerin 10-20 yangýn söndürme
    uçaðý var,yazýk þu ülkeye beceriksizliði ,hatalarý bi sefer kabul edin
    þu konuda bari tarafsýz olun diyeceðimde herkes biliyor
    ama genelinde menfaat var ucunda bucaðýndan bulaþýyor
    Yatýrým tavsiyesi deðildir...

Sayfa 577/1004 ÝlkÝlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz