Sayfa 710/883 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Merhaba Vestel forumundada yazdım Vestel bilançosu neden gelmedi acaba birde sizin tahminlere göre vesbe deki bu yüksek kar vestel karını nasıl etkiler

2.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Merhaba Vestel forumundada yazdım Vestel bilançosu neden gelmedi acaba birde sizin tahminlere göre vesbe deki bu yüksek kar vestel karını nasıl etkiler
    onunda benzer gelecektir . Biraz yukarıda gelebilir. 750-800 milyon gibi

3. Teşekkürler ederim Vestel forumunda kimse yok bende burda takılıyım bari ☺

Yıl sonu hedefi için öngörünüz var mı çok fazla değer kaybetti hisseler endeksin en sağlam şirketi olduğunu düşünüyorum sizin yorumlarınız neler

4. Hocam selamlar,

Vesteli bilemiyorum ancak vesbe için söylediklerinize katılamıyorum.

Vesbe gayet iyi net kar üretiyor.

Son yılları incelersek şirket zaten sürekli yatırım yapıyor sürekli kapasite artışı var.

Yani pazar ve müşteri bulursa şirket elindeki parayı anz ye verip de yatırımı kesmiyor benim gördüğüm. Borç veya elindeki parayla birşekilde yapıyor.

Nakitin şirkette kalmasının, yatırım yapılmayacaksa bana bir faydası yok gibi. Temettü mü alirim tatile giderim yada başka bir ihtiyacımı karşılayabilirim.

Dağıtmasa hisse fiyatı yükselirdi dediniz ama bu sefer de elimdeki lotu satmam gerekirki fayda sağlayalım?

Sizce parayı bize temettü vermesi yerine şirket kasasında durması bize ne gibi avantajlar sağlayabilir?

Benim gördüğüm tek olumsuzluk vestele verilen avans paralar. Bu konuda açıkça ky nin hakkı yeniyor. Derseniz ki vestel vesbe nin yüzde 85 sahibi.

Biz de de kalan yüzde 15 var. Bize de avans versin o zaman.
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Vestel grubunu tek düşünmek lazım. Finans tek elden yönetiliyor. Zorlu Holding vestel den para çekiyor, vestel de vesbe ye olan borçlarını ödeyemiyor. Vestel de , vesbe de bu yüzden nakit sıkıntısı çekiyor
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Hocam selamlar,

Vesteli bilemiyorum ancak vesbe için söylediklerinize katılamıyorum.

Vesbe gayet iyi net kar üretiyor.

Son yılları incelersek şirket zaten sürekli yatırım yapıyor sürekli kapasite artışı var.

Yani pazar ve müşteri bulursa şirket elindeki parayı anz ye verip de yatırımı kesmiyor benim gördüğüm. Borç veya elindeki parayla birşekilde yapıyor.

Nakitin şirkette kalmasının, yatırım yapılmayacaksa bana bir faydası yok gibi. Temettü mü alirim tatile giderim yada başka bir ihtiyacımı karşılayabilirim.

Dağıtmasa hisse fiyatı yükselirdi dediniz ama bu sefer de elimdeki lotu satmam gerekirki fayda sağlayalım?

Sizce parayı bize temettü vermesi yerine şirket kasasında durması bize ne gibi avantajlar sağlayabilir?

Benim gördüğüm tek olumsuzluk vestele verilen avans paralar. Bu konuda açıkça ky nin hakkı yeniyor. Derseniz ki vestel vesbe nin yüzde 85 sahibi.

Biz de de kalan yüzde 15 var. Bize de avans versin o zaman.

kusura bakmayın ama cevap verecek bir durum yok. yazdıklarınızın bir anlamı yok. yatırımınız açısından faydası olursa sadece sunu soyleyeyim. nakit yaratmak için eldeki stokları zararına satıyorlar

Ben bu Vestel Vesbe ilişkisini anlayamadın , hangisi avantajlı bu durumda?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Hocam selamlar,

Polemik oluşturma amaçlı değil bilgi almak amaçlı sormuştum burda birbirimizden öğrendiğimiz güzel bilgiler de oluyor.

Teşekkür ederiz yorumunuz için.
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    kusura bakmayın ama cevap verecek bir durum yok. yazdıklarınızın bir anlamı yok. yatırımınız açısından faydası olursa sadece sunu soyleyeyim. nakit yaratmak için eldeki stokları zararına satıyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Hocam selamlar,

Polemik oluşturma amaçlı değil bilgi almak amaçlı sormuştum burda birbirimizden öğrendiğimiz güzel bilgiler de oluyor.

Teşekkür ederiz yorumunuz için.

Benimde polemik yaratmak gibi bir isteğim yok. Ama şirketin yüksek finansman giderlerine bakarsanız , bunun tek nedeni şirketin kendi parasını , kredi bulamayan zoren, meta nikel gibi şirketlere aktarması , sonrasında dışarıdan yüksek faizli kredi ile kapatmaya çalışmasıdır

Sayfa 710/883 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •