Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Ben temel nezaket kurallarına uymayanlarla fikir tartışmasına girmeyi sevmiyorum.Ben bir soru sordum cevabını vermekten korkanlarla da tartışmanın anlamı yok.Neyi google layacağıma kendim karar veririm MKA 55.Soruyu Mustafa Kemal e sormadım.Anladığım cevabın bunlar Türk değildir ben öyle görmüyorum şeklinde ,yaz işte ne var bunda.

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Kime nezaket göstereceğime ben karar vereyim müsadenle!

Kaşımadık bi yerin kaldı mazallah!
    Anladım seviye de bu diyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Olimpiyatlardaki, şampiyonalardaki zenci İngilizler veya Fransızlar için de aynı meraklı sorularını da sormuş oldaydın keşke hkm!
    Çıt yok!

Adam getirmiş sahaya bunlar ingiliz bunlar fransız diye

Onlara amenna

Kız alıp kız verdiğim ekmeğimi aşımı paylaştığım yoldaşımla ben ayrı gayriyim

ÖYLE Mİ?

Hayır değilsin elbet sn achiles yazdı tanımı,türk tanımı ırka dayalı bir tanım olamaz.Olursa insanların aidiyet sorunu olur.Tanımı ırka dayandırmazsan bu topraklarda yaşayan herkes kendini göğsünü gere gere türk diye tanımlar.Sn achiles in tanımında düzeltilicek tek kelime yoktu düzeltmeye kalktın .

5. Olimpiyat örneği verilmiş yukarıda. Belli ki ataları Afrika'dan Fransa'ya gelmiş ama Fransa için mücadele veriyor. Bu kişi Fransız'dır.

Sadece Türkiye'yi kuranlar değil de, Türk kimliği taşıyıp kendini bu ülkeye ait hissedene Türk denir derim.

Türk kimliği taşıyıp hainlik yapanlara pek Türk diyemeyeceğim. Onlara istediğiniz adı takabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır değilsin elbet sn achiles yazdı tanımı,türk tanımı ırka dayalı bir tanım olamaz.Olursa insanların aidiyet sorunu olur.Tanımı ırka dayandırmazsan bu topraklarda yaşayan herkes kendini göğsünü gere gere türk diye tanımlar.Sn achiles in tanımında düzeltilicek tek kelime yoktu düzeltmeye kalktın .
    Türkiye Cumhuriyetinin kurucu liderinden orjinalini paylaştım...

Rahatsız olacağını BİLİYORDUM...

)))

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Olimpiyat örneği verilmiş yukarıda. Belli ki ataları Afrika'dan Fransa'ya gelmiş ama Fransa için mücadele veriyor. Bu kişi Fransız'dır.

Sadece Türkiye'yi kuranlar değil de, Türk kimliği taşıyıp kendini bu ülkeye ait hissedene Türk denir derim.

Türk kimliği taşıyıp hainlik yapanlara pek Türk diyemeyeceğim. Onlara istediğiniz adı takabilirsiniz.
    Bravo...

Canımı ye...

8. Üç zenci penaltı atamayınca İngiliz değil Afrikalı oluyor ülkede faşizm hortluyor

Çıt yok...

Ortada fol yok yumurta yok

Faşist oluyoruz...

Yuh be!

Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz