Originally Posted by
Baybo Bey
Tr investte pazarlanmaya göre kağıt alan varsa, bunca örnekten sonra, kendi bilir. Herkesin bir aklı ve beyni olduğunu düşünüyorum normal şartlarda. Ben kendi görüşümü açıkladım. Size de saygı duyuyorum. İşte bu yüzden hisse net 30 senedir var ve hala en saygın forum ve hatta aslında takip edilebilecek tek forum. Ben de hisse net te 30 sene önce de vardım ve farklı isimlerde yazıyordum. Ara sıra ayrılıp geri dönsem de şimdi de yazıyorum.
Bekleyelim. Özellikle 6 aylığını merak ediyorum. Bakalım ne gelecek? Ciro anlamında muazzam büyüme devam edecek mi?
Örme kumaş yatırımı için bu arada çed gerekmediği onaylarını almış galiba. Adıyaman da tamamlamayacak bu yatırımını. Son satışlar da muhtemelen bunu finanse edebilmek içindir.
Arkadaşlar biz küçük yatırımcıyız. Bilemeyiz arka tarafta ne oyunlar döndüğünü. Bu nedenle hiçbir şekilde şöyle olacak böyle olacak şeklinde konuşmamalıyız ve konuşmam da. İzleyelim görelim bakalım. Anlaşılan filler bayağı bir tepişmeye niyetli. Seyredelim filmin sonunu .
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhbbetidir.
Yer İmleri