Sayfa 641/1004 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop XXXIV

ülkede problem ümmetçi çizgideki bir hareketin kendi hatalarına karşı batıdan dayak yememek için yaptığı tavizler.. abd ye şirin gözükmek için her dediklerini yapıyorlar..bilinç sıfır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Tarımı çiftçiyi bitirene bakmıyor. 5 liradan aşağı sebze kalmadı görmüyor. Dağda ki 3 5 çoban 5 bıne calısıyormus derde bak.

Milet cocugunu devlet okulunda okutamıyor. Suriler dolmus. Herkes kaydı baska yerlere aldırıyor.

İnsanlar evlerini satıp kurtulmaya calısıyor. Bursada istanbul da çoğu semt suri pazarına dönmüş.

Öğretmenler tayin istiyor sınıfın yarıdan fazlası suri dolmus diye.

Bunlara bakmıyor sahilde jöle sürüp karısına kızına sarkanı görmüyor dönüp çobanlar ucuza calısıyor dıyor. Yazıklar olsun size. Bir millet bukdr çökertilir.

Bunlardan kurtulmak da imkansızlaşıyor. Sebebi akp yi iş yeri olarak kabul ediyor bu millet. Akp giderse 3 milyon net dolaylı 15 milyon + 10 milyon mülteci aç kalır.

Oyüzden çok zor gitmeleri.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    adam daha okuduğunu anlamıyor...burada kimse AKP yi destek atmıyor..

burada hatalı politikalar sonucu oluşmuş bir göçmen problemi var..

ama bunun çözümü susuz bırakmak mıdır..

bu İNSANİ,AHLAKİ BİR problemdir..
    sizin avaneler ya bizdensin yada vatan hainisin veya teröristsin diye bangır bangır ülkeleyi vatandaşı bölmek kutuplaştırmak

çok İNSANİ VE AHLAKİ. hemde kendi vatandaşına !!! vay efendim suya zam yapmışta falan fıstık.

yatacak yeriniz yok hala bık bık.

yalama uğruna oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kimse AKP yi destek atmıyor..

burada hatalı politikalar ..
    Düzeltilmesi için sağ sol farketmez muhalefetin çözüm önerisi ni görebilsek te tam destek versek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sizin avaneler ya bizdensin yada vatan hainisin veya teröristsin diye bangır bangır ülkeleyi vatandaşı bölmek kutuplaştırmak

çok İNSANİ VE AHLAKİ. hemde kendi vatandaşına !!! vay efendim suya zam yapmışta falan fıstık.

yatacak yeriniz yok hala bık bık.

yalama uğruna oluyor.
    yks de kaç matematik netin var kereta...konuyu anlama konusunda ciddi problem yaşıyorsun...

sana vazoya anlatır gibi anlatayım:

1- mesele AKP DEĞİL.bunu destekleyen tek mesajımı son 18 ay göremezsin.

2-AKP nin tonlarca politikasını ben de eleştiririm.

3-konumuz mülteci dediğin aile,çocuklara suyu 10 kat zam ile satmak...bunu yapan FAŞİSTİN ,ZALİMİN EN ÖNDE GİDENİDİR..

4-göçmen sorunu önemli bir problem ,beka meselesi bile olur ama çözüm; İLAÇ SIKARAK VEYA AYNI ANLAMA GELEN SUSUZ BIRAKARAK DEĞİL..

5- ZİKRİN NEYSE O ŞEKİLDE BAKARSIN ÇOK MU YALADIN?

forumda bu şekilde konuşmam ama bazıları hak ettiği şekilde konuşulmazsa vites artırıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Düzeltilmesi için sağ sol farketmez muhalefetin çözüm önerisi ni görebilsek te tam destek versek
    Muhalefetim çözüm önerisini ne yapacaksın ?? Gözünün önünde her gün mülteci akıyor sen önce onları içeri sokanı kes. Sonrası kolay.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yks de kaç matematik netin var kereta...konuyu anlama konusunda ciddi problem yaşıyorsun...

sana vazoya anlatır gibi anlatayım:

1- mesele AKP DEĞİL.bunu destekleyen tek mesajımı son 18 ay göremezsin.

2-AKP nin tonlarca politikasını ben de eleştiririm.

3-konumuz mülteci dediğin aile,çocuklara suyu 10 kat zam ile satmak...bunu yapan FAŞİSTİN ,ZALİMİN EN ÖNDE GİDENİDİR..

4-göçmen sorunu önemli bir problem ,beka meselsi bile olur ama çözüm; İLAÇ SIKARAK VEYA AYNI ANLAMA GELEN SUSUZ BIRAKARAK DEĞİL..

5- ZİKRİN NEYSE O ŞEKİLDE BAKARSIN ÇOK MU YALADIN?
    bırak 18 ayı kıvırmayı falan.
    sen bu forumda benim herhangi partiyi övdüğümü görün mü. ??

yalama konusunda artık yeterince açıktır. ŞAHSIM .

18 ay boyunca yalamadın belki ama aklın ÖNCEKİ aylarda kalmış demekki hala.

8. Sorun halini getirip çözümü muhalefetten beklıyorlar. Birde mülteci sorunu beka meseleside olur diyor.

Yahu siz ne cins varlıklarsınız. Neden içeri alıyorlar. Körmüsünüz. İçeri alıp alıp ben akp yi savunmuyorum muhalefetin çözümü ne diyor. Reisleri gibi kafa buluyorlar milletle

Sayfa 641/1004 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •