Sayfa 648/1004 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında konuşuyor: Yerleşim bölgelerindeki yangın oradaki büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır.

abka,

Bolu belediye başkanına kızıyorsun ya bu konuşma ya ne diyorsun .
    normalmi bu konuşma sence.

"dindar ve kindar nesil".. bunu hedeflediler.. açık bir politika hedefi..

kelimelere dikkat edin ve neden şaşırdığınızı sorun kendinize.. şaşırtıcı bir şey yok akape zihniyetinin söylemlerinde.. kindarlığın yansımaları her alanda geçerli..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    reis verdi mesajı açık açık.. artık kavcıoğlu gereğini yapacaktır, yoksa bir gece ansızın gelir kararname eylülde... zaten bu işe gelme sebebi de buydu, artık verilen emri yerine getirecektir sonraki toplantıda...
    Ehn son 2-3 yıl önce böyle babalandığında o zamanki MB başkanı kimseye sormadan (Yersen) 625 baz puan arttırmıştı. görevden de alınmamıştı .Hani unutulduysa

senaryomuz gerçekleşecek gibi gözüküyor.. 2018 de %25 faize çıkmak zorunda kalmışlardı..

ben bu sene %30 değerini imkansız görmüyorum.. her gösterge çok daha kötü drumda..abd yardımıyla ayakta duruyorlar.. taviz üstüne taviz..

gerek zamlar, gerek yüksek vergiler gerekse maliyetlerin (üfe) uçmuş olması psikolojik faktörlerle birleştiğinde yıkıcı olabilir..hele hızlı indirimlere geçerlerse..ki çok hızlı indirm yapacaklar eminim nerdeyse..çok sabırsız gördüm malum zatı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Vay be sinyal bize mi yoksa badem spor culara mı.
    dolarcı bademler sinyali dünmü biliyordu.
    Ulen 4 işlem günüdür kafamız rahat malda yatıyorduk bu sinyal bizi bozdu
    yarın ki frekansa göre oyunda durum değerlendirmesi yapıcam kendi adıma.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    senaryomuz gerçekleşecek gibi gözüküyor.. 2018 de %25 faize çıkmak zorunda kalmışlardı..

ben bu sene %30 değerini imkansız görmüyorum.. her gösterge çok daha kötü drumda..abd yardımıyla ayakta duruyorlar.. taviz üstüne taviz..

gerek zamlar, gerek yüksek vergiler gerekse maliyetlerin (üfe) uçmuş olması psikolojik faktörlerle birleştiğinde yıkıcı olabilir..hele hızlı indirimlere geçerlerse..ki çok hızlı indirm yapacaklar eminim nerdeyse..çok sabırsız gördüm malum zatı..
    %30 bu seneye yetişmez... önce indirecek kavcıoğlu faizleri; sonra dolar patlayacak 10 küsürlere, bunlar tutmak için yine dolar satacaklar kamulardan.... bu arada fed de benden bu kadar dedi mi seneye kısmetse perfect storm... tam seçim öncesi, yeme de yanında yat...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vay be sinyal bize mi yoksa badem spor culara mı.
    dolarcı bademler sinyali dünmü biliyordu.
    Ulen 4 işlem günüdür kafamız rahat malda yatıyorduk bu sinyal bizi bozdu
    yarın ki frekansa göre oyunda durum değerlendirmesi yapıcam kendi adıma.
    Yangınla mucadelerindeki müthiş başarıyı ekonomide de göstereceklerinden eminim hele birde ani faiz indirimleri yaparlar ise doları 10 ile 11 arası görürüz. Yaparlar mı akla mantığa aykırı ama yapabilirler..ytd

8. yazılanları okudum da sayın ABKA da akıl tutulması yaşıyor....

HA bu arada yangında BEYAZ et kaybı olanların parasını verecez dedi rEiS.!!!
    ÜLKE DE DKİ DERT YÜZÜNDEN İNSANLAR KENDİ DERDİNİ UNUTUR OLDU.!!!
    AHABERE DE KAFAM GİRSİN

Sayfa 648/1004 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •