Sayfa 657/1004 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Bir ellerinde borsa bir ellerinde dolar diye boşuna demiyoruz .
    ikisi ile makinalarla nasıl oynuyorlar.

2. Bundan sonra enflasyonun manuel müdahale ile mi yüksek çıkması mümkün değil yoksa mevsimsel şartlar sebebiyle mi yüksek çıkması mümkün değil

3. Anlaşıldı merkez bu ülkede üç gün üst üste mutlu olmak mümkün değil. Savcı help cilere soruşturma açmış. Cumhurbaşkanına hakaretten.

4. Yav kardeşim niye anlamıyorsunuz. Yangını çıkaran PKK, sorumluluğunu yerine getirmeyen CHP li belediyeler. Olaya tüm imkanlarla hatta okunmuş güvercinler ile bile müdahale eden her türlü tedbir alan canla başla çalışan Reisimiz talimatıyla bakanlar. Ne yani ecnebilerin cenabet uçaklarıyla mi müdahale edecektik. Tipik akp ve Ahaber mantığı

5. Dün bugun için düşüncem yoncaya 9.20-25 yaptırıp kar satışlarına girileceği onu dinlendirip , sanayi tahtalarına başta eregl olarak düşünmüştüm endeksi fazla talan etmeden , bugun oyun tuprs ve otomotiv üzerinden dönüyor.Bu yüzden düzeneğe çok hakimler ,
    kuzu da kontrollü borsa da oyun oynamam diyor işte kontrollü borsayada kalıcı para değil treda amaçlı argoritmik vur kaçlar gelip çıkıyor en azından benim takip ettiğim ve oyun oynadığım tahtalarda bu mevcut.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün bugun için düşüncem yoncaya 9.20-25 yaptırıp kar satışlarına girileceği onu dinlendirip , sanayi tahtalarına başta eregl olarak düşünmüştüm endeksi fazla talan etmeden , bugun oyun tuprs ve otomotiv üzerinden dönüyor.Bu yüzden düzeneğe çok hakimler ,
    kuzu da kontrollü borsa da oyun oynamam diyor işte kontrollü borsayada kalıcı para değil treda amaçlı argoritmik vur kaçlar gelip çıkıyor en azından benim takip ettiğim ve oyun oynadığım tahtalarda bu mevcut.
    Açıkçası benim tahmininde bugün için Ereğliydi...
    Bofa 3-4 gündür nefes aldırmıyor kendince...
    Yaklaşık 250K sağda, bakalım sola geçecek mi.?..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün bugun için düşüncem yoncaya 9.20-25 yaptırıp kar satışlarına girileceği onu dinlendirip , sanayi tahtalarına başta eregl olarak düşünmüştüm endeksi fazla talan etmeden , bugun oyun tuprs ve otomotiv üzerinden dönüyor.Bu yüzden düzeneğe çok hakimler ,
    ciddiye alınacak çok az insandan birisisisiniz.!!
    tespitleriniz güzel evet

8. Adnan Oktar cezaevine girdi gireli işler ters gidiyor. Acaba kediciklerin ahını mi aldık. Hoca cezaevinde de ayıcıklar ile alem yapıyordur. Yalnız orada ortada kıvıran hoca

Sayfa 657/1004 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •