Sayfa 27/1006 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Burda ki heyecan action hic bir yerde yok.dudu ne diyor macera dolu Turkiye [emoji39]

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Burda ki heyecan action hic bir yerde yok.dudu ne diyor macera dolu Turkiye [emoji39]
    Macera aramıyorum sıkıntı burada.

Çekicem okyanus kenarına aracımı. Bir takım da olta alıcam. Salla dur akşama kadar. Acayip cins balıklar var okyanusta. Ne rahatsız eden olur ne karışan.

Çalışmak için de bir laptop yeter. Tuvalet gelince doğru starbucks a

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Artik fiziki yorgunluk da degil, herkesde gonul yorgunlugu var...

Syg,
    önce faiz artışı güçlü tl vurgusu enflasyonla mücadele kredibilite mb bağımsızlığı vurguları sonra inşaat otomobil beyaz eşya sektöründen homurdanmalar ucuz kredi istekleri patır kütür faiz indirimlerinin başlaması kredi kartı taksit sayılarının artırılması kurun yavaştan zıplamaya başlaması kurun bu şekilde artmasının ekonomik gerçeklerle örtüşmüyor olmasının vurgusu kuru arka kapıdan düşürme çabalarının başlaması yumurta kapıya dayanıncaya kadar yüksek kur sayesinde ihracat devi olacağımızın danışmanlar tarafından izahı ve en son tekrar faiz artışı

4. Merhaba

Oran alan var mı? Yeni giriş 250k yıllıkta en fazla kaç verirler?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    önce faiz artışı güçlü tl vurgusu enflasyonla mücadele kredibilite mb bağımsızlığı vurguları sonra inşaat otomobil beyaz eşya sektöründen homurdanmalar ucuz kredi istekleri patır kütür faiz indirimlerinin başlaması kredi kartı taksit sayılarının artırılması kurun yavaştan zıplamaya başlaması kurun bu şekilde artmasının ekonomik gerçeklerle örtüşmüyor olmasının vurgusu kuru arka kapıdan düşürme çabalarının başlaması yumurta kapıya dayanıncaya kadar yüksek kur sayesinde ihracat devi olacağımızın danışmanlar tarafından izahı ve en son tekrar faiz artışı
    Deliligin tanimi hep ayni seyi yapip farkli sonuc beklemek imis..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ABD'de yapacak iş çok... Benim elim ayağım tutmuyor diyorsanız orada da bu komunist hükümet sosyal yardım falan veriyor covid ayağına diye duydum.

ABD'nin global vergi olayına gıcık kapıyorum en çok. Onun dışında fena yer değil. İlk defa geçtiğimiz sene başvurdum greencard'a. Çıksa giderim arkama bakmadan. Bundan sonra her sene başvuracağım galiba.
    E2 yatırımcı vizesinide incelemenizi tavsiye ederim

Min 100k dolar ile bir iş modeli sunuyorsunuz
    Avukat ile beraber bu işi yürütmek çok daha iyi
    En az 1 abd’li çalıştırmak zorundasınız

Greencard yerine bu çok daha garanti.

Evli iseniz eşiniz ve çocuğunuzda sizle beraber bundan otomatikman yararlanmış oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Macera aramıyorum sıkıntı burada.

Çekicem okyanus kenarına aracımı. Bir takım da olta alıcam. Salla dur akşama kadar. Acayip cins balıklar var okyanusta. Ne rahatsız eden olur ne karışan.

Çalışmak için de bir laptop yeter. Tuvalet gelince doğru starbucks a
    Buradan kopamazsin..

Bir tanidigim var adam 20 senedir Kanada'da yasiyor ama buranin gundemini takip etmek icin gece yarisi kalkiyor zaman farki nedeni ile..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Raki burda 200 orda 100 burada kaziklanmak daha iyi bence[emoji39][emoji56]

Sayfa 27/1006 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •