Sayfa 858/1013 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. septimus reis saaliğe baksana usdtry de 3 tane ne var
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Euro 1,1192-1,1212 yada 1,1232 3 tane son tepe adayı var elimizde ilki görüldü ve az ihlal geldi bunları gördükten sonra cılkını çıkarmazsa 1,05 hareketi gelir euroda orta vadede.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hocam senin hedef 3,30 civarları sanıyorsam benim için sıkıntı yok ben dolarda 4,40-4,60 bölgesine kadar alımdayım ha bunu 6 ayda görür beklerim çünkü burası Tr yani tek günde birşey olur 1000 pips zıplar bu dolar sonuçta risk çok. Reza var, YPG var, dibimizde kurulacak 2 tane kürdistan var, feto var, içerde zaten kötü ekonomi yönetimi ve doymayan bademler var yani var ha var.

Birde ek olarak dolar artarsa siyasi kriz olur dendi dolar 1 hafta sonra 10 TL olsun bu hacılara hiçbirşey olmaz çünkü adamlara kendi %51 leri yetiyor gerisini düşünmelerine gerek yok.
    Dolar bu ülkede 2,80 dne 3,92 oldu ne oldu feto ekonomik darbe yapıyor dendi üstlerinden kötü yönetimmiş , reform yapmamaymış ne varsa hepsini yıkıp attılar oyları düşeceğine 3,70 kur varken referandumda adamlar %51 i geçti. Şuan tek yapacakları bir kup bulmak artık yürüyen kemalmi olur yoksa başka birşeymi orası karışık artık bunlara çamur atsan gramı yapışmıyor dolar artsamı gidecekler yapmayın yahu.
    Adamlar %51 i filan gecmedi, her zaman oldugu gibi yine hile yaptilar.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Euro 1,1192-1,1212 yada 1,1232 3 tane son tepe adayı var elimizde ilki görüldü ve az ihlal geldi bunları gördükten sonra cılkını çıkarmazsa 1,05 hareketi gelir euroda orta vadede.
    stonhand benim penceremden yanlış düşünüyorsun..
    Sanırım elinde dolar var bu da taraflı analiz etmeni sağlıyor şöyleki..
    1.03 1.05 ler 3 kere denendi üçünde de tepdi..

aylık macd ise sadece 1 dip yaptı devamlı yükseliş de

Söyle desen anlarım eurusd de 0.80 bekliyorum..
    Çünkü bundan sonar 1.05 diye bir değer yok..

Bir dahaki 1.05 e yönelişi delip geçmek içindir..4. kere tepmez tepemez..

Benim penceremden hedef 1.18 1.20 ler..

Buda 3.20 3.30 arası dolar yapar..

İç bir karışıklıkl hesaba dahil edilmemiştir..Çünkü olur olmaz ..Bunu analize katamazsın..Ama eldeki veriler ile görünen benim penceremden bu..

Bugünkü 5 dk lık bar lar..

Adam satıcı..
    10 barla çıktığı yerden 2 tane kızmızı barla basılıyor..
    Bu da demektir ki birileri en ufak çıkışda ekran başında gelip mal boşaltıyor..ve / veya yukarı açığa yazılanları alıp aşşa basıyorlar..Kar ediyorlar..

Yani şu an büyük eller alıcı değil..Alsa nereden satacam diye düşünüyor..
    Satış yönlü emme basma tulumba gibi çalışıyorlar..

Birde ilginç olan birşey daha var..missal eurusd yatayda seyrederken bizde doları basıyorlar..aa diyorsun saçmalık bu eurusd 10 pip düştü..
    aaa bakıyorsun eurusd geri sarıyor..

platform aynı eurusd zamanlama olarak geriden mi geliyor..olamaz..bilmiyorum..

forex de o yüzden kazanan oranı yüzde 5 10..

5. Bunlarin yatirim icin bir anlami yok.

Tek gercek var. kucuk yatirimci agirlikli olarak hangi tarafta ise o tarafta olmayin yeter.

Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Yerliler neyin nereye gittigini biliyorlar.

Bodrumdayiz.
    Turk
    Arap
    Avrupali
    Kimse yok.

0
    Istedigimiz
    Kumsal beach bizim.

Adamlar sezlong atmamis.

https://i.hizliresim.com/vpE9p4.jpg

Bodrum da orfoz vardir.
    En iyi restaurant 1 hafta once ayirirsin yer.

Konustuk ne dir durum.

Dukkan sizin bos cevap.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bunlarin yatirim icin bir anlami yok.

Tek gercek var. kucuk yatirimci agirlikli olarak hangi tarafta ise o tarafta olmayin yeter.

ramazanda ne.isi var milletin

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hocam senin hedef 3,30 civarları sanıyorsam benim için sıkıntı yok ben dolarda 4,40-4,60 bölgesine kadar alımdayım ha bunu 6 ayda görür beklerim çünkü burası Tr yani tek günde birşey olur 1000 pips zıplar bu dolar sonuçta risk çok. Reza var, YPG var, dibimizde kurulacak 2 tane kürdistan var, feto var, içerde zaten kötü ekonomi yönetimi ve doymayan bademler var yani var ha var.

Birde ek olarak dolar artarsa siyasi kriz olur dendi dolar 1 hafta sonra 10 TL olsun bu hacılara hiçbirşey olmaz çünkü adamlara kendi %51 leri yetiyor gerisini düşünmelerine gerek yok.
    Dolar bu ülkede 2,80 dne 3,92 oldu ne oldu feto ekonomik darbe yapıyor dendi üstlerinden kötü yönetimmiş , reform yapmamaymış ne varsa hepsini yıkıp attılar oyları düşeceğine 3,70 kur varken referandumda adamlar %51 i geçti. Şuan tek yapacakları bir kup bulmak artık yürüyen kemalmi olur yoksa başka birşeymi orası karışık artık bunlara çamur atsan gramı yapışmıyor dolar artsamı gidecekler yapmayın yahu.
    55 ema ya gelsin o zaman bakarız yaklaşık 3.40. Malum bist 4 yıllık düzeltmeden yeni çıktı hasat zamanı biraz faydalanalım. 110-120 neden olmasın. "Borsa zirve yaptı 150.000e gidecek dolar 3ün altına gelecek" haberleri bangır bangır yapılsın o zaman dolar düşünelim. Yoksa 5-10 kuruş %3 için yorulduğuna değmiyor.

Elbette herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.. Herkese bol kazançlar.
    twitter : @alphanostra

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bunlarin yatirim icin bir anlami yok.

Bunlar temeldir.

Turist yoksa doviz yok.

Doviz yoksa
    Ya kamyon ile faiz verilir.
    Yada doviz serbest kalir.

Basittir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 858/1013 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •