Sayfa 702/1004 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Mültecileri sınıra yığıp organize sanayiyi oraya taşıyacaklardı. Hiçbir şekilde büyükşehirlere getirmeyeceklerdi. Böylece ucuz iş gücünden faydalanıp türk milletinede salça etmezlerdi.

Reisin kibri şatafatı bir kenara bırakıp demokrasiye dönerse %100 yine seçilir. En az %15 oy geri döner.

300 küsür danışmanını kovacak. Saçma salak insanları kovacak. İyi parti ve chp li liyakat sahibi kişileri burokrat olarak atayacak.

Mehmet şimşeği geri çağıracak. Gerekirse türkiye için ali babacanı yardımcısı yapacak. Ülke birlik bütünlüğünü sağlayacak. Herşeyi ben bilirim havasından vazgececek.

Ne oldugu belli olmayan sırf akp li değil zenginler türedi eş dost akraba torpille işe girdi. Akp li ol işin olsun lafı tarih olacak.

Bunları Büyük TÜRKİYE için yapacak. Ama yapamaz. Amaç başka.

2. mesaj 5604 den devamla tekrar ediniz
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. yeşil okla işaretlediğim yereye bir kafa en az atar diye düşünüyorum, üstüne çıkarsa şayet teknikten takip edeceğimiz üzere bu artık yeni durum olur ve ne zamandır bahsettiğim,

1591.36 alt/üst üstünde c>1813.9 kriteri gündeme oturur, bu işler yalnız 18 ekime miyatlı

4. şu anada olur olmaz çok kötümserlik ve hiç olmadık kadar bir dezenfarmasyon döneminden geçiyoruz, atlar ve itlerin dönemindeyiz

5. dolaysıyla bu durum para kazanacakların da plan yapabileceği bir dönem aynı zamanda,..ve malum ki shortlarımız bir süredir bu kötümserlik esnasında yukarı doğru sürülüyorlar,

ben buna kendi deyimimde bir ayı piyasası esnasında yani short piyasa da shortların yani ayıların yukarı sürülmesi (short drive) diyorum,..

o nedenle bu döneme verdiğim max rakam olan c>1813.9 bu rakama yükselsek dahi ''short kriter'' olmaktan bir türlü kurtulamıyor,..çünkü piyasa zaten ayı ve 18 ekime kadar bu rakamı görüldü görüldü görülmedi 18 ekimden itibaren 17 hafta ayı tahmin ediyorum,

nerde sp 500 de burada değil, burasıda uyar diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nebati'yle görüştü..
    https://www.milligazete.com.tr/haber...racak-fotograf
    bize bir yol göster sayılı günler kaldı. Faiz artırırsak bize ne olur. arttırmaz isek ne olur

7. su bebecan ve simsek hayranlığını anlayamayacağım gerçekten.
    arkadaşlar bugünkü ekonomik meselelerde bu adamların payı büyük.
    yurtdışından borç ve özelleştirme gelirlerini al taksitle ev sat.

bunların donemi kolaydı. para bolken hangi acilimi yapmışlar bugünler için hangi yatırımı yapmışlar ilaçta yazılımda sanayide neler olmuş anlatın

yav bu adamların benim görmediğim bir özelliği varsa anlatın da ogreneyim

8. daha öncesi

Naci Ağbal görevden alındığı gün usdtry de son durum ve koyduğum beklenti yeresi kırmızı oval,

aşağıda ise gerçekleşmeler

Sayfa 702/1004 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •