Originally Posted by
realities
talibanın kafasını kesmeye ghötleri yemiyor buraya gelip 5 yaşındaki kızlara sulanıyorlar..
sulanmak hafif kalır kıza tecavüz edip kaçmışlar kontrolü yapan doktor da doğruluyor..
https://eksisozluk.com/img/eicl1mjj
Afgan göç akınının engellenmesini istiyorum ve taraftarı değilim ama bana mantıklı gelniyor bu haber. Ne ailenin ne de doktorun böyle bir seçim hakkı yok. Eğer doktor böyle bir tespit yapmışsa savcılığa haber vermek zorunda aksi takdirde suç işler. Her doktor bilir bunu, yok aile istememiş de üstüne gidememişmiş, hadi oradan. Ailenin istismar etmediği ne malum, böyle iş mi olur? Böyle bir doktor var mıdır, emin bile değilim.
14 Haziran'da RTE ile Biden anlaştığından bu yana sürekli mülteci özellikle de Afgan mülteci haberleri pompalanıyor, bunların arkasında kesinlikle Rus istihbaratı var. Afgan göçü geçen ay başlamadı haberiniz olsun. Her gün biri video yüklüyor, yok kedi kestiler yok bilmem ne? Videoya bakıyorsun yerde 10m ötede kedi ölüsü. Nereden bilelim Afgan mı kesmiş, araba mı çiğnemiş? 14 Haziran'dan bu yana bir anda patladı haberler. Halbuki Afgan göçü 1-2 yıllık mesele. Evet ben de karşıyım, önlemler alınsın ama manüplasyona da gelmemek gerek.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri