Sayfa 711/1004 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. an ıtıbarıyle degmesı gereken ıkı rakam.......longorler için..157.200......sortorler için....154350.........
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Ben burada 1 1.5 hatta 2 sene falan önce dolar faiz ve borsa..Komple badem kontrolünde dediğimde sindoma (severim kendisi yanlış anlaşılmasın) bana..hayal görüyorsun paranoya yapıyorsun demiş idi..
    Şimdi gördüğüm kadarı ile benim çizgime gelmiş..

Hepsi kontrollerinde..
    Hatta GARAN VE SAHOL un yüzde 5 ini alan fon da badem-katar spor parasını kullandı....
    Bu fonu biraz araştırın ekim 2020 gibi ortaya çıkıyor ve ilk iş gidip TR den ağırlığı yüksek 2 kağıtta yüzde 5 mal almak oluveriyor..

Hem dolar hem borsa yükseliyor..Her türlü badem-katar win durumda..

MB pas geçerse daha da kudurtacaklar borsayı doları basacaklar (güya)
    Yok pas geçmezse faiz indirirse doları kudurtup borsada mokoko yapacaklar..

İçeriden bilgili değilsen git barbut oyna..

Kasım ayında faiz artırdı diye borsayı çoşturdular..O zaman da çıkıp..Yabancı falan değil bu alımlar demiş idik.
    Mart ayında pozları gereği öyle bi operasyon çekildi...Naci de kalsa tastamam aynı şeyleri yapacak idi zaten..Yani neden değişti kimse bilmiyor..
    Bir çok insan sıfırlandı..

GARAN ve SAHOL da artık badem-katar spor yönetiminde..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben burada 1 1.5 hatta 2 sene falan önce dolar faiz ve borsa..Komple badem kontrolünde dediğimde sindoma (severim kendisi yanlış anlaşılmasın) bana..hayal görüyorsun paranoya yapıyorsun demiş idi..
    Şimdi gördüğüm kadarı ile benim çizgime gelmiş..

Hepsi kontrollerinde..
    Hatta GARAN VE SAHOL un yüzde 5 ini alan fon da badem-katar spor parasını kullandı....
    Bu fonu biraz araştırın ekim 2020 gibi ortaya çıkıyor ve ilk iş gidip TR den ağırlığı yüksek 2 kağıtta yüzde 5 mal almak oluveriyor..

Hem dolar hem borsa yükseliyor..Her türlü badem-katar win durumda..

MB pas geçerse daha da kudurtacaklar borsayı doları basacaklar (güya)
    Yok pas geçmezse faiz indirirse doları kudurtup borsada mokoko yapacaklar..

İçeriden bilgili değilsen git barbut oyna..

Kasım ayında faiz artırdı diye borsayı çoşturdular..O zaman da çıkıp..Yabancı falan değil bu alımlar demiş idik.
    Mart ayında pozları gereği öyle bi operasyon çekildi...Naci de kalsa tastamam aynı şeyleri yapacak idi zaten..Yani neden değişti kimse bilmiyor..
    Bir çok insan sıfırlandı..

GARAN ve SAHOL da artık badem-katar spor yönetiminde..
    Gundi,

beni sevmeni anlarımda yalnız gundi bu kitabın yazarı benim zaten sen yanlış kişi ile karıştırıyorsun.
    Kuzu ve mohikan hisse net in azılı ayıları idi bu hikaye birden badem olmadı Rus uçağı ile gizli elin oyuna girmesi ile büyüyüp badem spor oldu.Senin kuzum laz oğlu bulut kontrollü borsa diyor diye 3-4 senedir yazıyor zaten 2 seneden beri varlık fonu üzerinden yabancının sattığı malla daha çok güçlendiler.Biz bunları yazarken sen hem burayı hem kuzununöbür köydeki topiğini
    okuyordun Bak gundi hisse netteki aldığim cezaların %60 bu seneryoma hikaye diyip atıştığım adamlardır , şimdi o atışttığm adamlar kuşta benim 3-4 sene önce söylediklerimi taraftarlarına anlatıyor.
    Şimdi neden yanlış hatırlıyorsun yav sen şu tahta badem mi diye , bu tahtada var mı diye özelden bana geçen sene msj atanlardansın ayıp olmayacaksa merakın gidecekse arşivden çıkarayım özl msj koyayım oku.
    Sen şuanda badem spor ismi koyan isim babasına yürüyorsun
    Sonuçta oyunu okuyup az hasarla veya para kazanıyormusun ismi önemli değil .
    Benim burası gelir yerim değil iş yerlerim mevcut , piyasada olmak hoşuam gidiyor ama bunu donanımlı uygulamaya çalışıyorum.Çevremde ve aracı kurumlar dostlarımda mevcut bazen tv lerde gördüğünüz kişiler bu badem hikayemi ilk anlattığımda dostum abi sen kendi iş hayatına bak borsa seni bozuyor demişti

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gundi,

beni sevmeni anlarımda yalnız gundi bu kitabın yazarı benim zaten sen yanlış kişi ile karıştırıyorsun.
    Kuzu ve mohikan hisse net in azılı ayıları idi bu hikaye birden badem olmadı Rus uçağı ile gizli elin oyuna girmesi ile büyüyüp badem spor oldu.Senin kuzum laz oğlu bulut kontrollü borsa diyor diye 3-4 senedir yazıyor zaten 2 seneden beri varlık fonu üzerinden yabancının sattığı malla daha çok güçlendiler.Biz bunları yazarken sen hem burayı hem kuzununöbür köydeki topiğini
    okuyordun Bak gundi hisse netteki aldığim cezaların %60 bu seneryoma hikaye diyip atıştığım adamlardır , şimdi o atışttığm adamlar kuşta benim 3-4 sene önce söylediklerimi taraftarlarına anlatıyor.
    Şimdi neden yanlış hatırlıyorsun yav sen şu tahta badem mi diye , bu tahtada var mı diye özelden bana geçen sene msj atanlardansın ayıp olmayacaksa merakın gidecekse arşivden çıkarayım özl msj koyayım oku.
    Sen şuanda badem spor ismi koyan isim babasına yürüyorsun
    Sonuçta oyunu okuyup az hasarla veya para kazanıyormusun ismi önemli değil .
    Benim burası gelir yerim değil iş yerlerim mevcut , piyasada olmak hoşuam gidiyor ama bunu donanımlı uygulamaya çalışıyorum.Çevremde ve aracı kurumlar dostlarımda mevcut bazen tv lerde gördüğünüz kişiler bu badem hikayemi ilk anlattığımda dostum abi sen kendi iş hayatına bak borsa seni bozuyor demişti
    Senin görüşlerine önem veriyorum..Ondan yazıştım ve sordum sana..Teyit amaçlı idi..
    Şimdi ben GARAN ve sahol daki fon da katar badem spor diyorum..

Ne diyorsun?

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Senin görüşlerine önem veriyorum..Ondan yazıştım ve sordum sana..Teyit amaçlı idi..
    Şimdi ben GARAN ve sahol daki fon da katar badem spor diyorum..

Ne diyorsun?
    Sahol takip ettiğim bir tahta değil , yabancı bankaları satarken sistem bu satışları karşıladı endeks ağırlığı yüksek tahatalarda yabancı çıkışları karşılandı zaten.Verge ile bir gün burada kritik yaparkende söyledim 128 milyar doların ne kadar olduğunu bilememem ama belli bir bölümü şirketlerin iflas etmemesi ve borsada o zaman kullanıldığını düşünüyorum.
    Şirketlerin yönetimde sistemden adamlar mevcut ise bu bademlerde orada .
    Borsa 90-158 nasıl gitti 2 elle 1 badem spor 2 kapanmada evde oturup kredi çekip borsaya atlayan kişilerle ,

6. Takip ediyor musun demedim di..İkisini de alan aynı fon.
    Garan da 3 milyon lot luk son bir alımla yüzde 5 i geçtiğini ilan eden HELIKON fon SAHOL da da yüzde 5 in üzerindeyiz dedi..

Şimdi tekrar soruyorum..GARAN katar-badem spor kontrolünde mi sence?

Bu arada 128 milyar dolar (aslında o kadar değil) o para KATAR da..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Takip ediyor musun demedim di..İkisini de alan aynı fon.
    Garan da 3 milyon lot luk son bir alımla yüzde 5 i geçtiğini ilan eden HELIKON fon SAHOL da da yüzde 5 in üzerindeyiz dedi..

Şimdi tekrar soruyorum..GARAN katar-badem spor kontrolünde mi sence?

Bu arada 128 milyar dolar (aslında o kadar değil) o para KATAR da..
    Ben bilmem gundi ,
    benim oyun düzeneğim belli ,
    vıop sadece hedge amaçlı , spottaki mala göre kullanırım.
    Tahtayı takip etmezsen kimin topladığı görmezsin
    Benim gördüğüm tahtalar virmanla dönüyor ,
    eregl ,aselsn, yapıldığı gibi,
    yoncada yapıldı ha işte benim oyun orada başlıyor teknik olarak .
    Yonca yı badem almış , katar almış, gundi almış benim için önemli değil doğru yerden yoncada mal taşıyormuyum ben ona bakıyorum ,Katar falan senin olsun.

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    İş Yatırım, Ford Oto için yatırım tavsiyesini "Al" hedef fiyatını 240,65 TL olarak sürdürdü #FROTO

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    ICBC yatırım..FROTO için 160 TL ile SAT tavsiyesinde bulundu (12.53/9 ağustos)

hangisi o.ç acaba?

Sayfa 711/1004 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •