Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    viop 1545 gelir mi ağalar ?
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Hocam bu konuda çok haklısın, bizde aynı şeyleri düşünüyoruz çalışanlar olarak lakin her iş yeri ve her patron için uygulanabilir bir örnek olsa keşke Ben en son 2 yıl önce bıraktım bu muhabbetleri, zira sürekli kavga edip hiç bir şey elde edemiyorsunuz çoğu firmada. Mırın kırın edip kendi bildiklerini okuyorlar. Yani kısaca beğenmiyorsan kendine daha iyi bir iş bulursun demeye getiriyorlar kibarca. Eskiden bende çok yapardım bu konuşmaları. Hatta bi ara komple departman olarak gidip konuşalım bireysel bir şey elde etmek zor dedik. O na da tabi herkesin maçası yemeyince gene havada kaldı. Kısaca özel sektörde aynı halt devlet de aynı halt, bu düzenin heryerde düzdüğü malesef hep işçi oluyor

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasında maaşlı kesimde kendini kullandırtmasın bir zahmet. Yazılım mühendisi baldızım geçen bizde kaldı. Aldığı maaş 5 bin . Tüm işler şirkette elinden geçiyor. Dedim ne kadar zam aldın , %15 dedi ocakta. E son 3 ayda herşey %20 zamlandı hiç fark almadın mı, yok dedi özel sektörde asla zam yapmazlar dedi.ancak sattıkları hizmete son 3 ayda %30-40 zam yapmışlar bile. Ki bende işverenim ve yaptım yarı yılda zammı. Sonuçta sattığım ürüne de hammadde vs arttıkça zam yapmak zorundayım. Dedim ptesi git konuş maaşıma % 20 zam istyorum bakalım ne diyecekler . Direk yapmış şirketi zammı çıkmasın diye.
    Halen devletin açıkladığı oranda zammı alıp çok şükür diyenlerde suçu kimsede aramasın.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Son 1 saattir TEB internet sayfasını açamıyorum. Hata bende mi dedim ama 2 ayrı telefondan da denendi açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
    Ana sayfasında özür diliyorlar , kısa süreli güncelleme yaptıklarını yazıyorlar. Ama bireysel internete tıklayınca işlem yapılıyor. Korkarak işlemi yaptım. Heklendik mi diye.

4. Dünyada hiç bir şey sebepsiz olmuyor. Geçen perşembe etimesgut devlet hastanesinden 2. aşı için randevu almıştık. Cuma akşamı baktık ki aile hekimliğinde de verilmeyen randevu açılmış ve hastaneyi iptal ederek eve yakın olan aile hekimliğinden aşı randevusu aldık. Bugün saat 14 de olan randevuya 13:30 gittiğimizde beyan formunu doldurarak beklemeye başladık. Bir kaç insan içeride görevlilere bir şeyle soruyor ve homurdanarak gidiyordu. Genç bir kızla hemşire arasında bağırışma olunca anladık ki aşı kalmamış. yahu girişe bir yazı asın insanlar boşa form doldurmasın, beklemesin. Hemşire özür dileyeceğine sistemin hatası bize ne, olmayan aşıya randevu vermişler felan konuşuyor. o zaman randevusu olanlara birer sms neden atmadınız ? Her boka sms atarlar ama işe yarayacak bir konuda herkes salağa yatar.

İlçe sağlık müdürlüğünü arayarak bu nasıl iş dediğimde - haklısınız, bir takım olumsuzluklar olabiliyor. Yarın sabahtan şansınızı bir daha deneyiniz - diyorlar. Loto çekilişi gibi.. Televizyonda çıkıp bir de vatandaşı aşı olmuyorlar diye suçluyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi.

5. MEMLEKETTEN YENİ MANZARALAR
    Dünyada hiç bir şey sebepsiz olmuyor. Geçen perşembe etimesgut devlet hastanesinden 2. aşı için randevu almıştık. Cuma akşamı baktık ki aile hekimliğinde de verilmeyen randevu açılmış ve hastaneyi iptal ederek eve yakın olan aile hekimliğinden aşı randevusu aldık. Bugün saat 14 de olan randevuya 13:30 gittiğimizde beyan formunu doldurarak beklemeye başladık. Bir kaç insan içeride görevlilere bir şeyle soruyor ve homurdanarak gidiyordu. Genç bir kızla hemşire arasında bağırışma olunca anladık ki aşı kalmamış. yahu girişe bir yazı asın insanlar boşa form doldurmasın, beklemesin. Hemşire özür dileyeceğine sistemin hatası bize ne, olmayan aşıya randevu vermişler felan konuşuyor. o zaman randevusu olanlara birer sms neden atmadınız ? Her boka sms atarlar ama işe yarayacak bir konuda herkes salağa yatar.

İlçe sağlık müdürlüğünü arayarak bu nasıl iş dediğimde - haklısınız, bir takım olumsuzluklar olabiliyor. Yarın sabahtan şansınızı bir daha deneyiniz - diyorlar. Loto çekilişi gibi.. Televizyonda çıkıp bir de vatandaşı aşı olmuyorlar diye suçluyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dünyada hiç bir şey sebepsiz olmuyor. Geçen perşembe etimesgut devlet hastanesinden 2. aşı için randevu almıştık. Cuma akşamı baktık ki aile hekimliğinde de verilmeyen randevu açılmış ve hastaneyi iptal ederek eve yakın olan aile hekimliğinden aşı randevusu aldık. Bugün saat 14 de olan randevuya 13:30 gittiğimizde beyan formunu doldurarak beklemeye başladık. Bir kaç insan içeride görevlilere bir şeyle soruyor ve homurdanarak gidiyordu. Genç bir kızla hemşire arasında bağırışma olunca anladık ki aşı kalmamış. yahu girişe bir yazı asın insanlar boşa form doldurmasın, beklemesin. Hemşire özür dileyeceğine sistemin hatası bize ne, olmayan aşıya randevu vermişler felan konuşuyor. o zaman randevusu olanlara birer sms neden atmadınız ? Her boka sms atarlar ama işe yarayacak bir konuda herkes salağa yatar.

ciddi ciddi devlet hastanesine - aile hekimligine gidip asi bittigi icin size mesaj gonderilmediginden dolayi sikayet amacli saglik mudurlugunu mu aradiniz

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ciddi ciddi devlet hastanesine - aile hekimligine gidip asi bittigi icin size mesaj gonderilmediginden dolayi sikayet amacli saglik mudurlugunu mu aradiniz
    Vatandaşın hakkını araması güzel bir şey.

Böyle böyle Norveç seviyesine çıkacağız inşala.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Keşke sizde arasanız da,o koltuklarda oturanlar aslında ne için orada olduklarını hatırlasalar.....

Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •