Netas'a ilk 6 ayda 1 milyon 200 bin liralik satis olmus. Gecen sene ilk 6 ay 250bin liraymis.
YTD
Netas'a ilk 6 ayda 1 milyon 200 bin liralik satis olmus. Gecen sene ilk 6 ay 250bin liraymis.
YTD
Hiç bir spek tahtaya başkası girdi diye zararina ve malını kaptırma ihtimaline ragmen yüzde 20 lik zararla mal satmaz.kimse bu kadar mal ötesi olzmaz.bence oyun çok büyük.mutlaka bir yetden garantisi vardır.nitekim hissede 1 yıldır 50 tl ile 78 tl arası maliyet oluştu.yok efendim genel md yrd tam hisse yukarı ivmelenirken satış yapacak dengeleri bozacak.ve bu olaydan patronun haberi olmayacak.bizde yedik.o gn md rü ertesi gün kapının önüne koyarlar.patron hisselerinde maliyeti SIFIR olan tek kişi kimdir.tabiki patrondur.ben bu olayin arkasında Aç gözlüluk görüyorum.ky da mal birakmayacaklar ve sonunda güzel bir haberle voleyi vuracaklar.hisseyide fazla düşüremiyorlar birincisi birleşme veya satış olursa hissenin borsa fiyati onemli ikinciside bu sektörun gelecegini bilen her yatirimci ucuz fiyatdan her daim alır bu hisseyi.ben kendi adıma soyleyim biraz daha düşsun arabayi evi satıp girerim.acelemde olmaz nasil olsa orta ve uzun vadede arabanin ve evin parasıni kat ve kat alırım.Sonuc olarak Ey lütfü bey siber guvenlik ciddi iştir güven ister.hissene sahip çık.çakalların elinde oyuncak etme.hissedarına güven vermeyen hisse siber guvenlik de silinip gider.bistde ki en kıytırik hisseler bile gunde yuzde on çikip 1 s
aatde yuzde 10 düsmuyor.şirket çok komik duruma düşüyor.benim ve buradaki yatirimcilari vadesi en az 3 yıl bizler bekleriz acelemiz yok.ytd.
valla oyun büyükse güzel oynuyorlar! 2017 de maliyetler 14-20 arasiydi 8 lere gelip aylarca süründü. Zaman mefhumunuz yoksa hisse tabi ki Sn lionnes in paylaştığı bilgilerle de belirttigi gibi parlayan bir yıldız gibi. milyonlarimiz olsa bir kismini at unut diyebiliriz ama ky icin bazi hisseler 6 ay 1 sene vadede en az yuzde 50 verirken bunun zararda olmasi hoş olmuyor. Tabi ky psikolojisi 70 lerden satmadık burdan mi vereceğiz oluyor. Teknik olarak bu noktalar onemli altinda günlük haftalik kapanışlar hammallik dönemine girişin isareti olabilir.
Duzenli cikan haftalik blog yazimiz da cikmadi bu Pazar.
Ters giden bir seyler mi var ki..
Yatirim tavsiyesi degildir.
Satış fırsatı verdi yine 55-60 liralardan ama artik satsan satilmaz alsan alinmaz modunda takılir heralde...
diğer yazılım şirketleri 20-30fklarda fiyatlanıyor iken kront niye peki 8-10 aydır 60-70 fklarda fiyatlanıyor Spek Bey ?
1-Çok yüksek brüt kar marjı ile çalışıyor
2- Satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor yani yatırıma
3-Dünyada yaşanan siber güvenlik olayları ,siyasetçilerin açıklmaları ve pandemi ile siber güvenlik sektörünün önemimin artması
Sebebleri bunlar olabilir mi Spek Bey?
İlk 2 maddeyi defalarca kez yazmıştım geçmişte Spek Bey bilir.. o zamanlar krontu 20-30 fk arası fiyatlıyordu Spek Bey
bu da 4. dördüncü madde ..
2 eylül 2020 videosu aradan 1 sene geçmiş neredeyse
bu yönde önümüzdeki dönemde girişimlerimiz olacak diyor olabilir demiyor..
dakika 21:00
https://www.youtube.com/watch?v=CNdMI7gOke4
ilk 2 madde bana göre 60 fklar için yeterli , 3-4 madde ise ekstra fiyatlama gerekiyor bana göre uzay fksı bile olabilir , kimse neden uzay fksında fiyatnaıyor diyemez bi düşün, hesapla , sayın Spek Bey bu yazdıklarımı
Son düzenleme : lionnes; 07-08-2021 saat: 03:17.
Spek Bey merhaba tekrar.... şöyle bi türk kahvesi iç ve tekrar düşün bunları..
yukardaki maddelere dayandırarak uzayfksına çıkarırsan, sen mi daha kazançlı çıkarsın , yoksa balina lar yoksa ky ?
Cevap için ipucu veriyorum.. ilk harfi S son harfi k ve Bey ibaresi var sonunda
Son düzenleme : lionnes; 09-08-2021 saat: 23:06.
krontun bilançoda esas faaliyet karı azalmış ha...
yukardaki milyar dolarlık şirketlere bakın bakalım net kar veya esas faaliyet karı yazıyor mu? bunlar da sedace 3 örnek daha bi sürü örneği var bu şirketlerden ..
neden mi hisseleri sürekli yukarı gdiyor , yukarda yazdım..
1 tane yukarda siber güvenlik şirketi var zscaler aşağıdak 2 tane daha örnek vereyim ..
CrowdStrike Holdings, Inc. (CRWD) 60 milyar dolar piyasa değeri...
https://finance.yahoo.com/quote/CRWD....tsrc=fin-srch
Palo Alto Networks, Inc. (PANW) 38 milyar dolar piyasa değeri...
https://finance.yahoo.com/quote/PANW/financials?p=PANW
Yer İmleri