B.kunu cikardin tahtaci. Bu fiyata da millet mal verecek degil. bilanconun en kotusunu gondermek istediniz biliyoruz da hacimler de 20m a geldi ve gun gectikce yukseliyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Bir plan kurdu ********ler oynuyorlar bakalım , paraya ihtiyacımız var yetişemiyoruz deyip bedelli yaptılar , bedelli sonrasında az buz değil 2 defa prim verildi ( bence prim adı altında ortaklara temettü dağıtımıydı, ky ları devre dışı bırakmak için) , nnf fona aldıra aldıra fiyatı 8 üstüne çekip malı boşalltı 3 elebaşı ortak 3 milyon lot , sonrasında geri alım açıklayıp ky ı öldürerek mal toplamaya giriştiler , güzel kurgu aslında , bir yerden sert dönecek ama süresi ne zaman bence kısa olmayabilir ,
Arkadaşlar yeni üye oldum ama okuyucuyum. sırf infoya yazmaya geldim.
info ve nnf de dönen nedir , grafik okuyanlar bunun bir desteği bir stopu var mı söyleyebilirler mi. yani bu serbest düşüş nereye kadar gidecek? ucuzun ucuzu, dibin dibi var. yorumunuz nedir teknik olarak?
Kisada donmeyecegini dusunuyorum bnde. Elimde olanin bir kismini satmistim ama buralardan olsem satmam kalanlari. Ne yaparsa yapsinlar artik nnf hergun guven ve yatirimci kaybediyor. Bu kafayla kucuk kalmaya devam ederler. Ben birkac sene de beklerim sorun degil.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Malesef olay tamamen budur... herkesi gy mert bey ve info Twitter hesabına bunları yazması için davet ediyorum. Bunlar araco kurum kendi şirketinde vurgun yapanlara kim güvenip parasını emanet eder. Tabiki hukuki sıkıntıya girmeyecek şekilde derdimizi yazalım bu güvenilmez adamlara.
Yer İmleri