Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    O "tamam tamam" diyeni de ortaya alıp bir güzel vatanseverlik dersi vermek lazım.
    Tamam ne lan?
    Adam ekmek çalmamış, senin bayrağını indirmiş, ne tamamı?
    Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmazmış.

2. Bu gece Cumhurbaşkanı konuşurken çok dalgalı kur olabilir. gaza gelip satanlar yarın akşam meyhaneye düşerse şaşırmam. Kocaman ABD ( paranın sahibi ) bile faiz artırmayı düşünürken şeye dokunulur mu ?

Yatırım tavsiyesi olamaz. yatırım için yetkili- belgeli kurumlardan yardım alınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    O "tamam tamam" diyeni de ortaya alıp bir güzel vatanseverlik dersi vermek lazım.
    Tamam ne lan?
    Adam ekmek çalmamış, senin bayrağını indirmiş, ne tamamı?
    evet evet....

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir bayrak indirme-kendi bayrağını çekme muhabbeti daha...

Allah Allah...kafayı yedi herhalde bunlar, ne anlama geliyor bu, ne anlatmaya çalıyorlar neyin kafasını yaşıyorlar...

Meydanı boş buldular...adamı mitoz bölünmeyle çoğaltırlar, haberleri yok tabi..

Gene ölçülü sopalamışlar...noluyo yaw..

Bu da şimdiki çok bilmişlerin deyimiyleeski Türkiye'den bayrak indirme manzarası... Ülkeye kimin ihanet ettiği açık https://www.dailymotion.com/video/x1z08v9

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Merkez bankası yarın 14’de faiz kararını açıklayacak .

Erdoğan bugün saat 21:00’de tv’de canlı yayına katılıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Antalya Valiliği konuyla ilgili açıklama yapmış, yalnız tam olarak ne diyo, ben de anlamadım, 'görüntülerden biri eskiymiş'...Birden çok ülke bayrağının olduğu bir yerde olay olmuşmuş...Videoda bizim bayrağın söküldüğü, sağda sallandığı sonra düştüğü açık..

Buyrun ben anlamadım, belki anlayan çıkar;

Bugün sosyal medyada çıkan Alanya da bayrak asma ile ilgili haberlerde çıkan görüntülerdeki ilki 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir.

İkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiği yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayrağının bulunduğu direklerden sadece birinin gösterildiği anlaşılmakla birlikte ilgili şahıslar Emniyet müdürlüğümüzce tespit edilerek konu Başsavcılığımıza intikal ettirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://antalya.gov.tr/basin-aciklama...ili-goruntuler

7. Bir yerde
    "bu afgan provokasyonlarına hükümetin müdahale etmemesi halkın müdahale etmesi için. Yani hükümet sokak hareketleri başlasın da yeni bir "Allahın lütfu" olsun diye düşünüyor"
    anlamına gelen bir yorum okudum.
    Sizce mantıklı mı?

Acayip bir kumpas.
    Tepki vermsek ülke işgal ediliyor, tepki versek birilerine "Allahın lütfu" oluyor.
    Ne bok yiyeceğiz yahu?

Bir zamanki sağ-sol kışkırtmasına dönmesin?

8.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Bu da şimdiki çok bilmişlerin deyimiyle eski Türkiye'den bayrak indirme manzarası... Ülkeye kimin ihanet ettiği açık https://www.dailymotion.com/video/x1z08v9

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eskiden öyleydi, vururlardı bi de takdirname alırlardı..

Ben size devamını da anlatayım.

Yazdım sildim boşverin...

Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •