Sayfa 516/556 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ecyat Yazıyı Oku
    Bağımsız yk üyesi istifa etmiş, ismen aradım çıkan profil eğer istifa eden hanımefendiye aitse yazık diyorum. Sosyal medyada trollük peşinde olan insanlar bu şirketin bünyesinde öylece bulunabiliyor mu?
    Hoşgeldin 😂

2. B.kunu cikardin tahtaci. Bu fiyata da millet mal verecek degil. bilanconun en kotusunu gondermek istediniz biliyoruz da hacimler de 20m a geldi ve gun gectikce yukseliyor.

Yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    B.kunu cikardin tahtaci. Bu fiyata da millet mal verecek degil. bilanconun en kotusunu gondermek istediniz biliyoruz da hacimler de 20m a geldi ve gun gectikce yukseliyor.

Bir plan kurdu ********ler oynuyorlar bakalım , paraya ihtiyacımız var yetişemiyoruz deyip bedelli yaptılar , bedelli sonrasında az buz değil 2 defa prim verildi ( bence prim adı altında ortaklara temettü dağıtımıydı, ky ları devre dışı bırakmak için) , nnf fona aldıra aldıra fiyatı 8 üstüne çekip malı boşalltı 3 elebaşı ortak 3 milyon lot , sonrasında geri alım açıklayıp ky ı öldürerek mal toplamaya giriştiler , güzel kurgu aslında , bir yerden sert dönecek ama süresi ne zaman bence kısa olmayabilir ,

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bir plan kurdu ********ler oynuyorlar bakalım , paraya ihtiyacımız var yetişemiyoruz deyip bedelli yaptılar , bedelli sonrasında az buz değil 2 defa prim verildi ( bence prim adı altında ortaklara temettü dağıtımıydı, ky ları devre dışı bırakmak için) , nnf fona aldıra aldıra fiyatı 8 üstüne çekip malı boşalltı 3 elebaşı ortak 3 milyon lot , sonrasında geri alım açıklayıp ky ı öldürerek mal toplamaya giriştiler , güzel kurgu aslında , bir yerden sert dönecek ama süresi ne zaman bence kısa olmayabilir ,
    Dostum senle tersleşmemin sebebi üslubun. Ama şu yazdıklarına harfi harfine katılıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by ecyat Yazıyı Oku
    Dostum senle tersleşmemin sebebi üslubun. Ama şu yazdıklarına harfi harfine katılıyorum
    Birbirimizi kırmaya ne gerek var dostum, 2 mizde aynı taraftayız ,

6. Arkadaşlar yeni üye oldum ama okuyucuyum. sırf infoya yazmaya geldim.
    info ve nnf de dönen nedir , grafik okuyanlar bunun bir desteği bir stopu var mı söyleyebilirler mi. yani bu serbest düşüş nereye kadar gidecek? ucuzun ucuzu, dibin dibi var. yorumunuz nedir teknik olarak?

7. Kisada donmeyecegini dusunuyorum bnde. Elimde olanin bir kismini satmistim ama buralardan olsem satmam kalanlari. Ne yaparsa yapsinlar artik nnf hergun guven ve yatirimci kaybediyor. Bu kafayla kucuk kalmaya devam ederler. Ben birkac sene de beklerim sorun degil.

8.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Malesef olay tamamen budur... herkesi gy mert bey ve info Twitter hesabına bunları yazması için davet ediyorum. Bunlar araco kurum kendi şirketinde vurgun yapanlara kim güvenip parasını emanet eder. Tabiki hukuki sıkıntıya girmeyecek şekilde derdimizi yazalım bu güvenilmez adamlara.

Sayfa 516/556 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •