Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
amerikada demir çelik firmaları yine all time high yapmış...
sildim..forum, amacı dışına çıkmasın...
kimsenin fikri değişmeyecek ama polemik zinciri oluşacaktı.
Son düzenleme : ABKA; 12-08-2021 saat: 10:16.
Altındağda otururuyorum çocukluğumda burda geçti...eski Ankara dediğimiz yer burasıdır. diğer çoğu ilçe sonradan kuruldu..ben merkezde oturuyorum burda olay yok ama Önder mahallesi (sitelerin arka tarafı ) ve civarlarında durum kötü...(zaten Altındağ merkezde polis geçiş noktası var oturmayanı almıyorlar kimlik ve oturum belgesi göstermeden giremessinız bile)....
Öyle diyorsunuz da sn. Abka, bu göç olayı ülkenin başına gelecekte bela olacak bakın 18 yaşında gencecik bir insan öldürülmüş öldüren itler ta suriyeden afganistandan kendi ülkelerini bırakıp kaçmışlar her bayram gelip gidiyorlar. Burada insanların karısına kızına taciz yapıp hırsızlık gasp ne dersen var kaldı ki daha bunlar yeni geldiler 3-5 yıl sonra olacakları düşünemiyorum bile ölen insanların yerine koymakta lazım kendimizi.
bütün aracı kurumlar anlaşmış gibi tuprs a 140 lira hedef veriyorlar dünkü bilançodan sonra...
sn Abka uzaktan gazel okumak kolay seninde çocuğun ölse acaba hala ümmmet felan deyip bağrına basabilirmiydin acaba ..evlat acısı zor hele ölen çocuk kamu malını korumak için öldüyse şehit sayılır zaten...siyasilerinde akrabaları öldürülseydi böyle beylik laflar edilebilirmıydi?????ateş düştüğü yeri yakıor olan ölene ve ailesine oluyor....
Yer İmleri