Anasini sattimin tahsislisini yapmak nasıl bu kadar uzun sürebilir ya 1 sene oldu fabrika inşaata başlasa kurulmustu istiyordu simdi.
Evet buraya yazmıştım..
Bilancoyu yayınlayıp tahsisliyi gönderecekler..
Bunlar her işi bilançodan sonraya bırakıyorlar..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bir bağlantı veya gereklilik kuramadım..
Ancak her iş ve eylemlerini bilançodan sonraya bırakıyorlar..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK nin bakis acisi mi degisti ne oldu. Gecen hafta TGSAS bu hafta IZFAS tahsisli basvuruları olumsuz karşilandi.
Glryh ilk bedelli izahnamesinde gelen parayi RTA ya fabrika ve A1 sermaye artirimi için borç vereceklerdi. O noktada ne olduysa revize ederek RTA da tahsisli bedelli yapıp borç vermicez dediler.
SPK ile danışıklı yürüyen bir iş var işin icinde.
Anatolia nın kazancına bakildiginda çok kötü yonetilmis bir RTA var ortada.
Şırket icinde cekismeler vs de olabilir. Pandemi cikmadan 1 ay önce Ümit Fırat ın 270 bin Tl kuruluş sermayesi ile ortak olduğu A1 Life ın su an ederi ne kadardır. 2020 nin en sansli kisileri Murat Guler 1 sene önce aldiğı RTA... ve 1 ay öncesi A1life a ortak olan Ümit FIRAT dır.
Gelinen durum da a1cap i saymazsak 50 milyon dolar edemeyen bir RTALB var. Diger tarafta da hazira konan şanslı 2 şahıs. Yatırımcı eleştirdiginde de mizikcilik yapıp ben oynamiyorum diyen Murat Guler.
Daha önce flaster ve yara bandi üreten info/hedef Girisim sirketi Seyitler Kimya yı örnek vermistim. Sermaye artirimi ile 41 milyona esitlediler. Ne tesadüf ki RTA ile ayni sermayede oldu. Piyasa değeri 80 m. Dolar şu aralar.
Tahsisli patronun umrunda degil. 20 den de alsa 30 dan da alsa 2 yil satamayacagı icin pek önemsedigini sanmıyorum. Tahtayi vermis birinin eline şu fiyatta tut diyo muhtemelen.
Şubat 2022 de serbest kalan hisseleri satacağı fiyati hesaplamaya başlamıştır bile şimdiden.
O bu şu degilde 40 liralarda kapı ve aşı Tweetleri atip nasıl keklediler bizi ona yaniyorum.
Tahsislinin olmiyacak gibi algılanması hisseleri rahatlatacak. Subat a kadar beklemeye devammm.
.
Tahsisli bencede bahanesi, almışlar ky cıyı araya..... Niyet kötü. Alana veriyolar malı aşağıdan, sonra aşağıdan aşağıya.....
Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,
Yer İmleri