Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
Boyle bir zamanda, hisse devamli duserken, daha fazla olumlu sey yazmak istemiyorum. Yazacagimi yazdim zaten.

Ancak telekom urunlerinden cok, siber guvenlik urunlerinin daha genis yelpazeye erisebilmesinden dolayi, getirisinin daha fazla olabilecegini dusunuyorum. Ha, telekom urunu satinca, yaninda bu guvenlik urununu de alirlar, onlar da multi tenant'tan dolayi yuzlerce musteriye ulastirir, o zaman baska.

Diger taraftan, urunlerin PoC sureci uzun suruyor. Yani teste simdi baslasalar, aylar alabiliyor, covid sureci daha da uzatmis olabilir. Bu anlamda, yillik faaliyet raporunda, 2021 satislarinin 'cok iyi' olmasini beklediklerini soylediklerine gore, bu test asamasindaki satislardan dolayidir, yani onlerini gormeden oyle bir ifade kullanmazlar. Ha, onlarin cok iyi dedikleri, ne kadar iyi olabilir, orasi ayridir, benim icin enflasyon dahil %50 bir hasilat artisi iyidir. Yani 100 milyonluk bir yillik hasilat. Ha, bu bilanco da tek basina su anki hisse fiyatini vermez ama olusturacagi beklenti farkli yerlere goturebilir.

Yatirim tavsiyesi degildir
sağolun cevabınız için .