Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Spot candır ya tabi hedge etmek lazım...burada da bu denenir günahı yok ama tehlikeli yav...
    Koparsa girer.. umarım buralarda girdin
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    1519 maliyetli 19 kısa ile devam.. Viop tarafında ciddi zarar yazsamda spot tarafında güzel bi dönemdi.. Patlatmazlarsa bu taraftadanda elinde sonunda beklediğim şelaleyi yakalacağımı umuyorum
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Spot candır ya tabi hedge etmek lazım...burada da bu denenir günahı yok ama tehlikeli yav...
    Koparsa girer.. umarım buralarda girdin

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1480 den beri kademeli shortluyorum..Viop tarafında 1 ayda 19 kontratla yüzde 40 civarı zararım var ama spotta 1 milyon 200 binlik portföyde aynı süreçte yüzde 15 yükseliş oldu..
    Kafam rahat..
    OMAHALI

3. Benzer stratejimiz. Ben short zarar etmedim şansa açtığım gün iyi düştü sonra da ısrar etmedim 7 8 kere short denedim az zararla kapattım.
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    1480 den beri kademeli shortluyorum..Viop tarafında 1 ayda 19 kontratla yüzde 40 civarı zararım var ama spotta 1 milyon 200 binlik portföyde aynı süreçte yüzde 15 yükseliş oldu..
    Kafam rahat..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benzer stratejimiz. Ben short zarar etmedim şansa açtığım gün iyi düştü sonra da ısrar etmedim 7 8 kere short denedim az zararla kapattım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim hedge stratejim şimdilik başarılı.
    Bundan sonra viopta poz artıya geçerse ne ile düşerecekleri çok önemli.. Banka değil tofaş, Ereğli, ford, bim gibi kağıtlara verirlerse burdan 30 40 bin kazansam spottan çok ciddi zarar yazarım.. Umarım banka ve holdinglere vururlar ereğli bim gibi betası yükseklere vurmazlar
    OMAHALI

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •