Sayfa 842/1002 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Afganistan'da iç savaş yolunda ilk sinyal mi, yoksa orası evvelden ezelden zaten öyle miydi, izleyip göreceğiz.

İlginç bilgi, Hindistan Tacikistan'da buraya gerektiğinde hava desteği sağlamak için bir savaş helikopter filosunu hazır tutuyormuş.(?)

ABD derin devletinin think-thank strateji üreten kurumları pek sevinmiş görünüyor bu habere...

Kolpa haber
    Muzafferat net talibçilerin
    O iş bitti Ya
    Abd tabi ister uzasın ama zor

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Afganistan'da iç savaş yolunda ilk sinyal mi, yoksa orası evvelden ezelden zaten öyle miydi, izleyip göreceğiz.

İlginç bilgi, Hindistan Tacikistan'da buraya gerektiğinde hava desteği sağlamak için bir savaş helikopter filosunu hazır tutuyormuş.(?)

ABD derin devletinin think-thank strateji üreten kurumları pek sevinmiş görünüyor bu habere...

isid gider fisid gelir.

sozde taliban ozde abd derin devleti de kendi bildigi sekilde demokrasiyi getirir.ardindan sira bir sonra ki ulkeye gelir.

hepsi planlanmis sekilde tikir tikir isleyen ortadogu projesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
    Çevik Bir ve Çetin Doğan dahil 14 isim hakkında tutuklama kararı
    Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...arari-6600503/

Anlaşılan korku dağları aşmış,insan gölgesinden korkarmı ?

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Çevik Bir ve Çetin Doğan dahil 14 isim hakkında tutuklama kararı
    Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...arari-6600503/

Anlaşılan korku dağları aşmış,insan gölgesinden korkarmı ?
    dünyada örneği varsa öğrenmek isterim, dava savcıları terör örgütüne üyelikten hapiste iddianamesi yürürlükte..!!

Erdoğan : Taliban’ın Türkiye ‘ye yaklaşımı köşeli değil , dikkatli

Erdoğan : Biz Afganistan’a ciddi yatırımlar yaptık , hala yapıyoruz , yapacağız

Erdoğan: Yönetimde kim olursa olsun iyi ve kötü gününde Afganistan'ın yanında yer almak hem ahde vefanın hem de kardeşliğimizin gereğidir.

Erdoğan: Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce de ifade etmiştik. Bu tavrımızı bugün de muhafaza ediyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Sınır hattında 157 kilometrelik duvar tamamlandı , devam ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Çok ciddi bir yatırım planları var. İnanıyorum ki çok kısa zamanda BAE, ülkemizde ciddi yatırımlara girecek."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
    Bakalım ağzından faiz lafı çıkacakmı ?

Sayfa 842/1002 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız