Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. fed yetkilileri taper ne zaman yapabiliriz görüşmelerini ne zaman başlatalıma karar verememişler

hala taper yapılabilir mi diye beklenti var, adamlar daha taperı tartışmaya kaç ay sonra başlarızı kestiremiyor..!!

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    İki mesajın ortak kümesi BAE...

Bunun ne demek olduğunu en iyi dolar yatırımcısı bilir...

Peki bende var mı?

Olmadı olmayacak da... ))))
    Tebrikler...BAE'yi takip edelim.
    @erefefik

3. Gelmiş yine bozacı ve şahidi şıracı ikilisi... Bir yandan Türkiye Büyük ülke, Afganistan'a da anca biz ayar verebiliriz falan filan, bir yandan da USDTRY fiyatlaması için kıç kadar BAE'yi takip edecekmişiz! Ancak ıslak rüyalarınızda görürsünüz!

Haa dolarda düşüş kaçınılmaz mesajı vermeye çalışıyorsanız da yanlış başlığa yazıyorsunuz, burada boş yapıp milletin sinirini oynatmayın derim!

4. Ülkede yatırımlar durmuş, katma değerli üretim yapılamıyor, tarımda bile kendine yetebilen nadir ülkelerden biriyken bugün geldiğimiz durum ortada! Ve bu şartlarda ülkenin ekonomi yönetimi, yani şahsım swap anlaşmalarıyla yada kanal istanbul vs tamamlanacağı bile şüpheli olan uçuk projelerle, yani hayal satarak günü kurtarmaya çalışıyor.

Bazıları da hala bu ortamda bile bu başlığa kadar gelip bu yönde algı kasmak, yada en azından kafa karışıklığı yaratıp hayal taciri şahsıma dolaylı destek atmaya çalışıyor gibiler, ki bu bile ülkenin içinde olduğu içler acısı & çarpık durumu açıkça gösteriyor ne yazık ki! 🤐

5. https://odatv4.com/guncel/herkes-pek...koyalim-208010

Okumayan

Okuduğunu anlamayan

Analitik zekası yerlerde sürünen

Veya tam tersi

Okuduğunu çok iyi anlayan ve

kuyruk acısıyla burada muhalefetçilik oynayanlara gelsin yukarıdaki link...

BAE neymiş?

Duyamadım?

Ne?

Azize geliyor...

Kıvır Allah'ım kıvır şimdi...

6. Ben yazacağımı yazdım, gayet de netim... Son olarak da şunu ekleyeyim, kıvıranlarla kıvırmayanlar o kadar belli ki, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin derim...

Saçma sapan, anlaşılması dahi mümkün olmayan yorumlar, laf kalabalığı vs vs. ile anlaşılmaz olunca zeki sayılmıyorsunuz, bu başlığı takip edenler de düşündüğünüz kadar aptal değil, herşeyin gayet iyi farkındalar. Daha da yazardım ama uzatmak sizin gibilerin ekmeğine yağ sürer, o yüzden Noktayı koyuyorum.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ABD borsalarında fena dayak var. VIX yine show yapıyor.

Tapering mi yapacakmış FED öyle bişiyler demişler.

Dolarda olanların gözü aydın.

Bu kaosta bir miktarını borsaya çeviririm. Aslansın FED.

ytd
    "Bir iki güne Dow kaldığı yerden yükselişe devam eder. Yeni zirveye gider."
    diye düşünüyorum.

Sadece algı operasyonu yapmak için bu başlığa gelenlere yapılması gereken tek şey engel tuşuna basmaktır. Zaman harcamaya değmez.

Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •