Sayfa 196/340 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. Haberim yok modunda takılıyor bugün
     Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Haydi tahtaci kilitle yukarıda kalsın, sen konsolide yi ogrenmissindir.

2. Net Dönem Karı veya Zararı
    24.339.562

esasa faaliyet karı 33 milyon

3. Bilançoya şöyle bir baktım tüm kalemler normal seyrinde iken bu çeyrekte oluşan finansman giderinin mantıklı bir açıklamasını bulamadım. İlk çeyreğe göre borç rakamı ve kur hareketinde pek bu değişim yokken bu kadar afaki finansman gideri normal değil.

4. Hayırlı olsun. Faaliyet raporunda da guzel seyler var kârlar artarak devam edecek gibi.
     Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Net Dönem Karı veya Zararı
    24.339.562

esasa faaliyet karı 33 milyon

5. Dip not 19 da da sutunlar farklı. 10.759.256 mil civari yukarida 2020 2. uc aylik gider iken dip not 19 da 2021 2. uc aylik olmus 4 ten 24 e dediginiz gibi baya artmis ama kur farki gideri ve faiz gideri gibi görünüyor 2 sene baya bir borcu var şirketin.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bilançoya şöyle bir baktım tüm kalemler normal seyrinde iken bu çeyrekte oluşan finansman giderinin mantıklı bir açıklamasını bulamadım. İlk çeyreğe göre borç rakamı ve kur hareketinde pek bu değişim yokken bu kadar afaki finansman gideri normal değil.

6. Borçlardan finansman gideri yazmış ams beklenen ciro artışları olduğunda bir jantsa, egeen olmaya adayım diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Borçlardan finansman gideri yazmış ams beklenen ciro artışları olduğunda bir jantsa, egeen olmaya adayım diyor.
    tamam güzelde
    öhö
    öhö
    öhööööö
    kuyruk çok çok çok fazla uzun.

8. Bilanço güzel.
    Finansman giderleri çeyreklik 20 milyon gelmiş ama mdv artışı da 18 milyon. Bu parayla makine alımı yapılıyor.
    Bu çeyrekte kv 28 milyon TL yeni kredi çekilmiş. Para kasada görünüyor ama 16 milyon kur farkı gideri yazılmış toplam borçtan.
    Bu şirkette %100-200 gibi bir bedelli çok güzel olur.
    Şirket büyümeye devam ediyor. Sene sonu 50 milyon ve üstü kar beklentimi karşılayacaktır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Sayfa 196/340 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •