Yüzde on beş az yirmi beş olmalı!
![]()
Yüzde on beş az yirmi beş olmalı!
![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
İlke mi kaldı? Kim kime dum duma!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
3 yıl önce taahhütlü şekilde ev internetine 52 lira ile anlaşmıştık
Yeni taahhütlü ile 102 lira
3 yılda %100 arttı fiyat
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Böyle saçmalıkların gerçekleşme ihtimali olduğu için zaten borsa dolar bazında pul değerine düştü.
Sadece borsada değil ülkenin her yerinde benzer saçmalıklar var.
Az önce okudum, Estonya 10 tane Afgan mülteci almayı kabul etmiş. Barcelona belediyesi 50 Afgan'a onay vermiş. :D
Şu an 0.85% gibi bir oran Bist'teki param. 1% bile değil. Ucuz olmasının haricinde başka hiçbir albenisi yok. Ucuz olmasının da sebebi var. Sebepsiz ucuz olsa 1% değil 150% yapardım.
ytd
Suriyeli mülteci konusu çok gündemdeyken Madrid'deydim. Parlemento binasında dev bir "welcome refugees " pankartı görmüştüm. Sonra günlerce tv de suriyeli bir futbol teknik direktörünün ispanya'ya gelişi haberlerde sürekli verildi.
Sonuç olarak 300 tane Suriyeli mülteci gelmişti.
Gerçekten akıllı ve sorumluluk sahibi insanlar bu ülkenin yönetiliş biçimini gördükçe en sonunda kafayı sıyırır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Döviz alma niyeti olan varsa , hazine bakanının konuşması şerefine Fiba fx de bedavaya dolar satılıyor. Piyasanın 2 kuruş altına veriyorlar. Doğal olarak alışlarıda 4 kuruş aşağıdan. Avro ve altın da indirimli şu an. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri