Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
10 kişiye sorsan bu hisseyi olumlu yönlerinden biri nedir diye , geçen seneye göre kur riskini azalttı döviz - TL dönüşümü yaptı kur riski yemiyor der + yı yazar ,çoğumuzda bu hisseye yatırım yaparken bu seçeneği değerlendiripte girdik , bu sefer ne oluyor 2.çeyrek kurun arttığı bir dönemde nette -12 - 13 kur zararı ,dipnotlar boşyere hazırlanmıyor açık ve şeffaf olmak zorunda , bunlarınki bu sefer berbat durumda adamın elinde kalıyor , ve böyle bir durum yatırımcı ilişkilerinde değişiklik olduğu dönemde oluyor enteresan, 1.çeyrek tablo ve dipnotlar uyumlu bu seferki hatalı gerçekten , hatalı olduğu ortaya çıkarsa merak ediyorum spk denen örgüt ne yapacak bakalım , -6 nın hesabı kimlere ve nasıl sorulacak ?
Dostum ne çektik bu kurumsallıktan uzak; şark kurnazı şirketlerden; infoda da beraberdik diye hatırlıyorum.

Bistte koç ve iş grubu dışında yatırım yapamaz olduk. Nerde güzel bir şirket tespit edip alsak; izansız bir bilanço ile karşımıza çıkıyorlar.

Neyse bakalım mailimize ne cevap verecekler.

Ayrıca syn kors un dediği gibi denetim meselesi yüzünden 1 q yu 2 ye eklemişlerse bu etiği geçtim, suçtur, piyasa dolandırıcılığıdır.

Umarım hiç tahmin etmediğimiz tek seferlik masum bir hata yada giderdir.