Sayfa 30/47 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 374 madde; 233 - 240 arası.

Konu: TMSN - Tümosan Motor ve Traktör

  1. Idef fuarından 23 dakikalık ayrıntılı tümosan motor konusu:

    https://youtu.be/jSIeLQvQ7mY
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma

  2. SSB İsmail Demir:

    "Yerli motoru şart koştuk"
    Zırhlı araç projelerinde artık yerli motoru şart koştuklarını sözlerine ekleyen İsmail Demir şunları kaydetti:


    "Bu da yerli motor geliştiren firmalarımızın daha gayretli olmasını ve önlerini görmesine yol açtı. Yoksa belki daha ucuza ve daha hızlı olması için yabancı motorlarla devam edebilirlerdi. Biz bunun önüne geçtik ve yerli motor kullanımını şart koştuk. Bu durum devam edecek."

    "Bunun motoru yerli mi?" diyenlere tepki
    Savunma sanayii ürünlerini "bunun motoru yerli mi?" diyerek küçümsemeye ve aklınca alay etmeye kalkan güruha da tepki gösteren Demir sözlerini şöyle noktaladı:

    "Her ürünümüzde 'bunun motoru yerli mi' diyerek küçümseyici yaklaşımların canımı sıktığını söylemiştim. Biz başladığımız günleri söyledik şimdi bitirdiğimiz günleri söylemeye başlıyoruz. Başlayacaksınız ki bitireceksiniz. 3 sene dersiniz 4 sene olur. Belki 6 ay uzar kısalır vesaire ama nihayetinde o işi yaparsınız ki yaptığımızı gösteriyoruz. Yine türbinli motorda da böyle olacak. Öğreniyoruz, geliştiriyoruz ve gençlerimizi yetiştiriyoruz."
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma

  3. https://t.co/b5KHudPRjD?amp=1 ,,,, Grafikteki sıralı hedefler 22 ye gelince satacakmıyım yoo 25 gelince satacakmıyım yoo 28 gelince satacakmıyım yoo eklemeye devam inşallah,kuyumcu bile eklemeye devam ediyorsa altından kıymetli bir maden buldu demektir bu neden almasın yolu açık olsun,devletin bir numarası bile destek veriyorsa durmak yok yola yeni motorlarla devam olsun inşallah.ytd.


  4. Ufaktan bi gıdıklar...zamanı yaklaşıyor.

    XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

  5. Spek efendi bu kadar baskılama güzelim hisseyi bir gün gelir seninde selanı okurlar,mahalle sakinlerinden falanca kişi hakkın rahmetine kavuşmuştur kaçış yok hesap var bu kadar baskılama gönül verenleri.ytd.

  6. Ahlatçı ve küçük ortağı global yanlışım varsa düzeltin 3 seferdir 500k~800k arası lot işlem yaparak alıp gün içinde veya genelde ertesi gün satıyor. Bank of küçük ortağı yapı kredi ile zaten neredeyse hergün alsat yapıyor. Tamam bir merko, niğbaş, edip değiliz ama diğer kağıtların takası da böyle mi?
    Mal toplama mı, 3ün 5in hesabı mı göreceğiz.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma


Sayfa 30/47 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •