Sayfa 896/1002 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bir borsa fonu CEO’su adil değer 5 tl demiş .

Dolarda düşüş kaçınılmaz mı
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...Bu topikte aklı başında siz ve 5-10 kişi kaldı,hiç usanmadan yazıyorsunuz tebrik ederim,dolar ve ekonomi ile ilgili konular diğerlerine göre çok zayıf kalıyor,esasında dolarda yükseliş kaçınılmaza ilave edilmeli vs diye,bilemiyorum XII bu vs'mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İşte skandalın görüntüsü: AKP’li vekil görevini yapan polise hakaretler savurdu

18 Temmuz’da aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği iddia edilen AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, olay görüntüsü ortaya çıktı. AKP'li Yılmaz'ın görevini yapan polis memuruna "Ekibine tükürürüm" dediği, ismini istediği polis memuruna "Şerefsiz, pislik" gibi hakaretler savurduğu görülüyor. Polis memuru bu olaydan sonra açığa alınmış, vekil Zeynep Gül Yılmaz ise olayı yalanlamıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...vurdu-6607724/
    Normaldir 19 senedir...Nasrettin hoca misali ye kürküm ye,yani kürkü giy forsun artsın.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    ERDOĞAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR! TALİBANI ÖVMEK ANAYASAL SUÇTUR! HKP AVUKATLARI NE DEDİ?

https://www.youtube.com/watch?v=H2B0FsrQJ1s
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...Bu topikte aklı başında siz ve 5-10 kişi kaldı,hiç usanmadan yazıyorsunuz tebrik ederim,dolar ve ekonomi ile ilgili konular diğerlerine göre çok zayıf kalıyor,esasında dolarda yükseliş kaçınılmaza ilave edilmeli vs diye,bilemiyorum XII bu vs'mi
    Estağfurullah, emekli adamız, evin içinde fazla dolaşsak, hanımla diplomatik krizler çıkıyor, dışarıda dolaşsak, e korona morona...

Eski forumcuyuz, sosyal medya sarmıyor, ne facebook, ne twitter ne de diğer ıvır zıvır hesaplarım olmadı, takılıyoruz burada yumuşak yumuşak, kafa uyarsa kalıyoruz uymazsa başka kahveye.

Anlatmıştım değil mi sahil kenarındaki emekli kahvesini, Pazar sabah erken saatlerde balıkçıdan balık alacağız daha hale vermeden, sokaklar bomboş, bi baktım bir kahve tam sahilde hınca hınç dolu, bu ney lan dedim, dediler emekli kahvesi, içlerinde bürokrat, asker, hakim, profesörler, eski büyük markaların distribütörleri, kaptanlar, ne muhabbet var bunlarda biliyon mu dediler...sabah sabah kasketler kafada, bir kısmı kravatlı, taş döşüyorlar...baktım baktım, tamam dedim benim hayalim bu...

Velhasıl, aynı hayalin peşindeyiz halen, bi iki güzel kelam, bi iki espri, bi iki hatıra, arada bir de taş döşeme...

Borsa, dolar, faizle ilgili hangi konuların alakalı, hangi konuların alakasız olduğu aşikar, biraz da %10 sapma payı olsa..eh bu sınırlar dahilinde kalınabilir bence. Ha olsa sırf teknik dalga analizi falan o da bana uyar ama, şimdilik keçiboynuzu çiğnemeye, gündemi bu bağlamda takip etmeye devam.

Bir erken seçim sinyali, piyasalar için nice olur acaba...gibi..saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir borsa fonu CEO su adil değer 5 tl demiş .

Dolarda düşüş kaçınılmaz mı
    Ülkeyi terk eden 300 milyar dolarlık yabancı varlığı (?) terk etmeseydi,

Bu son para bolluğunda, ülkeye daha da akın etseydi,

Toplamı 75 milyar dolara düşmüş Bist-30 hisseleri piyasa değeri 300 milyar dolardan 500 e çıkmaya çalışsaydı,

Ve halen DXY'nin dipten dönmeye çalıştığı bu günlerde evet 5 TL olabilirdi, bunu bilebilmek imkansız..

Göz kararı; (Bist 100/usdtry ters değil, kelime hatası)

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ülkeyi terk eden 300 milyar dolarlık yabancı varlığı (?) terk etmeseydi,

Bu son para bolluğunda, ülkeye daha da akın etseydi,

Toplamı 75 milyar dolara düşmüş Bist-30 hisseleri piyasa değeri 300 milyar dolardan 500 e çıkmaya çalışsaydı,

Ve halen DXY'nin dipten dönmeye çalıştığı bu günlerde evet 5 TL olabilirdi, bunu bilebilmek imkansız..

Göz kararı; (Bist 100/usdtry ters değil, kelime hatası)

Ne 5 gaymesi, daha aşağıda olurdu dedikleriniz olsaydı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İngiltere, Türkiye’deki ‘Afgan mülteci’ planını açıkladı, siyasetçilerden tepki yağdı

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace'ın 'Pakistan ve Türkiye gibi ülkelerde Afgan mülteciler için merkezler kurma planı' yaptıklarını açıklamasına muhalefetten tepki yağdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bu konuda iktidara yaptığı uyarıları hatırlatan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Hepiniz yalancısınız. Kılıçdaroğlu ilk günden bu yana doğruları söylüyor. Türkiye, AKP tarafından dünyanın mülteci kampı yapılmak isteniyor†dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...yagdi-6608056/

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hangi besin ömrünüzden kaç dakika çalıyor? Kaç dakika uzatıyor?

https://tele1.com.tr/hangi-besin-omr...atiyor-455628/

Sayfa 896/1002 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •