Sayfa 268/330 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Madenci değil ( hammadde bakır cevheri ve bunu bir süreçten geçirerek birçok farklı ürüne dönüştürüyor (bakır tel, bakır levha vs.) madenci olmaması üretici olmadığı ve sanayi şirketi olmadığı anlamına gelmez. Yarı mamül üreten bir üretici. Arge si bakırı fakrklı yarı mamüllere dönüştürmek ve katma değeri arttırmak için araştırma yapıyor.

Maden çıkarmıyor. Cevheri (hammaddeyi) satın alıyor. işletmediği yada işletemediği bir maden sahası var (kapalı kutu).
    Bana sanki
    cevheri değil de
    üretilmiş bakırı işleyip satıyor gibi geliyor
    o dediğiniz gibi cevheri bakıra çevirip işlese
    fabrika o kadar şehir içinde olamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Bana sanki
    cevheri değil de
    üretilmiş bakırı işleyip satıyor gibi geliyor
    o dediğiniz gibi cevheri bakıra çevirip işlese
    fabrika o kadar şehir içinde olamaz.
    Cevher yanlış kelime olabilir (kastım üretilmiş bakır)

3.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Cevher yanlış kelime olabilir (kastım üretilmiş bakır)
    Evet abicim hissenin buralarda durabiliyor olmasının sebebi bu olsa gerek

Bi nevi tedarikçi devasa bi atelye.

Tahta hareketini persembe ve cuma an be an izledim
    Felaket baski vardi
    Olmasa tavan kacinilmazdi!

Abd alt yapı paketi oradaki şirketi alevlendirir mi sizce ben pek ayrıntı bulamadım sark wire hakkında..

Bir dost

6.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Abd alt yapı paketi oradaki şirketi alevlendirir mi sizce ben pek ayrıntı bulamadım sark wire hakkında..

Bir dost
    Amerikadaki paket ve içeriği hakkında bilgim yok ama,
    Sark wire ile ilgili bir tanıtım videosu

https://youtu.be/1_-5f5ut0hk

Abd teşvikler genişbant yol köprü temiz su kaynakları ağırlıklı paket ama ev sektöründe ise yine bağlayıcı hedefleri var öne çektiler..

SARk wire geniş bant ve elektrikli araçlar teşvikleri ile talep oluşması beklenebilir abd de.. Sormak lazım
     Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Amerikadaki paket ve içeriği hakkında bilgim yok ama,
    Sark wire ile ilgili bir tanıtım videosu

https://youtu.be/1_-5f5ut0hk
    Bir dost

8. arkadaşlar çaycının başarılı olup olmadığını anlamak için benim gibi 67 sayfanın hepsini en ufak ayrıntıya kadar okursanız finansal raporlarda anlarsınız şirket başarısı olarak neye bakılmalıdır satılan malın miktarı artmışmı kar marjı artmışmı yeni ürün özellikle katma değeri yüksek ürün çıkmış mı şirket esas faliyet dışı gelir olmasa ne kadar bu karı sürdürebilir veya bakır fiyatları düşerse kar oranı sabit kalsa bile ne kadar düşer hoşuma giden tek durum stokları arttırmış ama bu stokları kaç liradn yerine koydu eğer bu fiyatlara yakın koyduysa o zaman kar marjı düşer o zaman da 3. çeyrek böyle gelebilirmi 3 ay boyunda doviz sabit kalsa şirket ne kadar zarar yazar(daha doğrusu kur farkı) işte tüm bunlara cevap verebilirseniz o zamn şirket hakkında bir öngörüde bulumak daha sağlıklı olur ben hala şirketin çok kabuğundan sıyrılabildiğini düşünmüyorum bu şirket iki şey şirketin kaderini değiştirir yaa tonaj bazda satışlarını ciddi arttırmalı ya katma değer ürün çıkarmalı yada hanönünde haber gelmeli yoksa evet şirket 30 lara kadar gelebilir ama şirketin çok ama çok ucuz olduğu ortaya çıkmaz ve daha potansiyeli yüksek şirketler yatırımcılar tarafından seçilebilir ki öyle oluyor ve büyük yatırımcı gelmiyor benden bu kadar herkese hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 268/330 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •