Sayfa 328/699 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    İşlem yapıyorum ordada dün itibariyle tüm pozisyonlarimi kapattım
    Sn. Armada, şöyle bir düşüş hedefi verseniz de köşenize çekilseniz. Belki faydalanan olur sonra yine gelip ben demiştim dersiniz

2.  Alıntı Originally Posted by Gate74 Yazıyı Oku
    Sn. Armada, şöyle bir düşüş hedefi verseniz de köşenize çekilseniz. Belki faydalanan olur sonra yine gelip ben demiştim dersiniz
    Borsada 150 bin üstü yok bunu geçenlerde yazdım zaten, suanki bar ile 158 bin bari aynı bar ,yaşayıp göreceğiz ve siz diyeceksinizki biz bu adamı ciddiye alsaydık iyiymiş kendimi ispata ihtiyaç duymuyorum zaman zaman buraya diğer topiklerdeki yazılarımı alintiladim ve ne kadar haklı çıktığını görmemek için kafanı kuma gömmen lazım en basitinden algyo özelinde 27 altında senet ölür 20 21 arasındaki gap i alır dediğimde livehuman 68 72 hedefini yazıyordu sunuda soylim 27 altında ölür dediğimde 20 altınida beklemiyorum demiştim iyimser kalmışım 18 leri bile gösterdiler bu hisse bölünmeden 21 di en yükseği ve ben orda satıp herkese tüm topiklere 4 TL den Karel alın dedim teknoloji hissesi herzaman iyidir eski olanlar hatırlar özellikle SAYİN FEL hiç tanımadığım halde yalvardım inanmadı şimdi objektif düşün ve bak noldu Karel dediğim yerden 9 a katlamış bu hala 21 bile değil sayın fel topikte ise dogrulayabilir beni

3. Sorunuz eksik kalmış algyo nasıl 32 lerden gelip 20 22 deki GAP i aldıysa endeksinde 120 lerde GAP i var o da orayı alacaktır amma hard alır amma soft amma fast alır amma slowly eğer bunda da haklı çıkarsam bu gönderiyi ben değil siz bulup harbiden ustadmissin diyeceksinizde benim öyle bir derdim yok

4. Aaaa 2056 şaşırdım mi hayır daha geçenlerde yukselemeyen hisse düşer dedim mi demedim mi ibraham

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Sorunuz eksik kalmış algyo nasıl 32 lerden gelip 20 22 deki GAP i aldıysa endeksinde 120 lerde GAP i var o da orayı alacaktır amma hard alır amma soft amma fast alır amma slowly eğer bunda da haklı çıkarsam bu gönderiyi ben değil siz bulup harbiden ustadmissin diyeceksinizde benim öyle bir derdim yok
    Algyo düşüş hedefinizi sormuştum. Alınmadık bir gap kaldımı, nereye kadar neden düşer

6.  Alıntı Originally Posted by Gate74 Yazıyı Oku
    Algyo düşüş hedefinizi sormuştum. Alınmadık bir gap kaldımı, nereye kadar neden düşer
    Gecenki en düşük rakam 18.80 lerdi sanırım nereye düşeceğinden ziyade bu senet yılda iki kez hareket eder Ekim Kasım nisan mayıs dönemi bunuda defalarca yazdım kalan aylarda yatayda kalir

7. Borsada encok işime yarayan tecrübe ile de öğrendiğim dip reversel tepe reversel bu iki olguyu öğrenmenizi şiddetle Tavsiye ederim

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Bak thyo topigi 14.70 de düşecek dedim düştü simdi https://www.hisse.net/topluluk/showt...42414&page=918 bu linkten sayfanın sonundaki yazıma bak
    Bak linkteki yazıma 3 lu dip ve reversel hisse 12.20 de iken yaptığım yorum hisse 12,90 ne zaman satılır tepe reversel i görünce acımam

Sayfa 328/699 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •