Sayfa 132/1006 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. 70'lerin ortasında ABD'de faizler 5% iken 80'lerin başında 20%'ye vurdu. ABD doları korumak için gerekli adımı daha önce attı. Yeniden atmasını kimse beklemiyor ama devir kara kuğu devri. Brexit'i de, Trump'ı da kimse beklemiyordu.

Olur olmaz bilmem de olursa, olduğu anda 100% malda olmak ne bileyim... istemezdim.

Tabii ki, yetede

Radikal bir degisiklik olursa herseyin fiyatlandırmasi degisir.borsa dolar molar.herseye gebe onumuz.

3. Aynı kriptodaki gibi bu nasıl olsa sürekli çıkıyor hep çıkıyor, bunu al artık çalışmaya gerek yok ilüzyonu ile kümes hınca hınç doldurulmaya çalışılıyor olabilir.
    Sepet iyidir.

ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Verilecek olan uygun faizi bu kredinin kısıtlı sayıda verileceği bilgisi iletildi. İlk aşamada 10 bin kişi ile sınırlı tutulacak. Daha sonradan kredilerin geri dönüşleri ile birlikte tekrar yeni bir 10000 kişiye daha bu kredisi tahsis edilecek. Böylece banka tüm kaynaklarını eritmeden tüm vatandaşlara yardımcı olmanın yolunu arayacak. Burada önemli olan ilk başvuru yapabilmek en erken başvuru yapan kişiler ilk 10000 kişiye girmeleri kaydıyla bu şekilde kredilerinde kullanabilecekler.

Yine bizim hakkimizi yedirecekler anlasilan oya tahvil edebilmek icin

Sonra vergimle kapatacak bankanin gorev zararini...

Syg,
    geçen yaz 3 kamu bankadasından 10 bin tl ye başvurmuştum. Cevap bile gelmedi. Milyonlar başvurmuş. Çıkanlarada 4500-7500 lira çıkmıştı. Hemen herkes hisseye yatırmıştı o günlerde o krediyi.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Bence bunlar bisey yumurlucaklar.baskanlik 2 gibi.ekmek arasi[emoji39]
    Dun 2 yillik tahvilde %4 artis oldu.bende tam az bisey bono fon almistim dun.21-23 arasina gidiyor tahvil.mb faiz arttırmak zorunda.

6. Erken seçim olacağını düşünmüyorum. Hatta seçim zamanında yapılsın ona bile şükür derim.
    O yüzden temettü yatırımlarımda acele etmiyorum. O gün gelene kadar her gün tl faizinden elde ettiğim gelirlerimle temettü yatırımına devam ediyorum. Fiyat düşmüş çıkmış bakmıyorum bile.. Hatta borsanın düşmesine daha çok seviniyorum bile..
    Fiyat düşerse daha çok hisse alıyorum çıkarsa daha az alıyorum. Temettü yatırımlarım küçük çocuğumun geleceğine yatırım olduğu için vadem çok uzun. Onu özel okula gönderebilirdim ama özel okula inanmıyorum, devlet okuluna gönderiyorum özel okulun para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Özel okula vereceğim parayla çocuğuma temettü hisseleri alıyorum. Aslına bakılırsa ben Ivan Illıch gibi "Okulsuz Toplum" felsefesine inanıyorum ama o konuya toplum henüz hazır değil maalesef... Neyse çocuğum büyüdüğünde bana dua edeceğine eminim. Gelecekte en iyi okullarda okuyanlar bile işsiz kalacak. Yapay zeka varken insanlara gerek kalmayacak. O yüzden Çocuklarınıza ne kadar çok varlık bırakırsanız o kadar iyi onlar için.

--------
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup, Asla Yatırım Tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Erken seçim olacağını düşünmüyorum. Hatta seçim zamanında yapılsın ona bile şükür derim.
    O yüzden temettü yatırımlarımda acele etmiyorum. O gün gelene kadar her gün tl faizinden elde ettiğim gelirlerimle temettü yatırımına devam ediyorum. Fiyat düşmüş çıkmış bakmıyorum bile.. Hatta borsanın düşmesine daha çok seviniyorum bile..
    Fiyat düşerse daha çok hisse alıyorum çıkarsa daha az alıyorum. Temettü yatırımlarım küçük çocuğumun geleceğine yatırım olduğu için vadem çok uzun. Onu özel okula gönderebilirdim ama özel okula inanmıyorum, devlet okuluna gönderiyorum özel okulun para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Özel okula vereceğim parayla çocuğuma temettü hisseleri alıyorum. Aslına bakılırsa ben Ivan Illıch gibi "Okulsuz Toplum" felsefesine inanıyorum ama o konuya toplum henüz hazır değil maalesef... Neyse çocuğum büyüdüğünde bana dua edeceğine eminim. Gelecekte en iyi okullarda okuyanlar bile işsiz kalacak. Yapay zeka varken insanlara gerek kalmayacak. O yüzden Çocuklarınıza ne kadar çok varlık bırakırsanız o kadar iyi onlar için.

--------
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup, Asla Yatırım Tavsiyesi değildir.
    güzel bir yatırım tarzı. Faizden gelen para temettü hissesine gidiyor azar azar, ortalama bir maliyet oluşturuyor. Temettü hisseleri temettü veriyor o tutarda yine hisseye giderek katlamalı şekilde artıyor. Tek lazım olan şey zaman o da zaten sizde yeterince var yatırım tarzınıza göre...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bence bunlar bisey yumurlucaklar.baskanlik 2 gibi.ekmek arasi[emoji39]
    Dun 2 yillik tahvilde %4 artis oldu.bende tam az bisey bono fon almistim dun.21-23 arasina gidiyor tahvil.mb faiz arttırmak zorunda.
    bu oranlarda bono yu nerden aldınız ?

Sayfa 132/1006 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •