Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Simdi alis zamani...
    20 gun daha zaman var.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    07 09 gibi pozisyonlar alınmış olur

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Zaten 1 yıldır ev araba alanlar sadece eskisini satıp üzerini %20-30 tamamlayabilenler.
    Sıfırdan peşinat verip kalanını kredi çeken yok denecek kadar az. Bu da hem büyümeyi durdurur hem insanlarda huzursuzluk yaratır. Seçimden önce Yüksek kur düşük faiz dönemi yaşayacağımızı düşünüyorum.
    Dolar almayı düşünüyordunuz. Alabildiniz mi?

Yoksa beklentiniz olan 8,30 a düşerse mi alacaksınız.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

usd try 8,3991
    eur try 9,8712
    gau try 482
    xau usd 1788

24.08.2021 itibari ile bazı şirketlerimizin dolar bazlı piyasa değerleri;
    Garan 4.759 milyar dolar
    Kchol 7.251 milyar dolar
    Eregl 7.736 milyar dolar
    Tuprs 2.977 milyar dolar
    Sise 3.249 milyar dolar
    Arclk 2.623 milyar dolar

Syg.

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    usd try 8,3991
    eur try 9,8712
    gau try 482
    xau usd 1788

24.08.2021 itibari ile bazı şirketlerimizin dolar bazlı piyasa değerleri;
    Garan 4.759 milyar dolar
    Kchol 7.251 milyar dolar
    Eregl 7.736 milyar dolar
    Tuprs 2.977 milyar dolar
    Sise 3.249 milyar dolar
    Arclk 2.623 milyar dolar

Syg.
    Arçelik’in yahudi ortağı 8 milyar dolar fiyatla çıkmıştı bende 10 milyar dolardan çıkmıştım şimdi dörtte biri vay be

Bu fiyatlara yabancı gelmemesi çok enteresan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Arçelik’in yahudi ortağı 8 milyar dolar fiyatla çıkmıştı bende 10 milyar dolardan çıkmıştım şimdi dörtte biri vay be

Yabancının gelmesini bırakın Arçelikte günlerdir, hatta haftalardır doçe ve citiden milyonlarca lot satış var...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Mağdur edebiyatını hiç sevmem ..
    yazdığınız mesaj aynen söyle “ 3 kaburga kemiği değil, 1 kaburga kemiği kırıktı. Oradaymis gibi yazıyorum, oradaydım say.

O kaburga kemiğinin nasıl kırıldığını yazsam var ya seyreyle gümbürtüyü.

Taksim Meydanında asarlar abi. Buna da şükür.”

Bunu yazıpta son kişide kalsam Atatürk’ü savunurum vs sözler sarf etmek bizleri aptal yerine koymaktir. Kaynağınız belli ve o kaynak berbat bir kaynak asil kaynakları zahmet edip okusaydınız doğrunun ne olduğunu görürdünüz . Her neyse hala devam edip bir de mağdur edebiyatına girmek yerine kusura bakmayın kaynak diye gördüğüm yer kaynak değilmiş hatalıymışım , HELE Kİ O KABURGA KEMİGİNİN NASIL KİRİK OLDUĞUNU SÖYLESEM lafı haddimi aşan ve saygısız bir laf oldu diye ozurdilemek yerine ortamı gerip sonra size laf söyleyenlere paranızı aldım / alırım gibi lafları etmeniz başlı basına saygısızca oluyor .. Son sözüm Atatürk ‘ü savunmaya gerek yok onun yaptıkları ortada savunmak yerine saygı ve minnet etmek gerekir ha bor gün savunma zorunluluğunda kalırsak da sizin gibi o kaburga kemiğide nasıl kırıldı söylesem diyenlere bırakmayız .

Konuyu kapatalım cezanızı cekin ve bana sorarsanız insanlardan yazdığınızın çok yanlış olduğunu belirterek özür dileyin .
    Öncelikle size çok teşekkür ediyorum. 16 yıldır forumlarda yazı yazarım, ilk kez ikinci bir şans bulabildim. İtiraf etmeliyim çok şaşkınım. Şöyle yazmışsınız:

Bunu yazıpta son kişide kalsam Atatürk’ü savunurum vs sözler sarf etmek bizleri aptal yerine koymaktir. Kaynağınız belli ve o kaynak berbat bir kaynak asil kaynakları zahmet edip okusaydınız doğrunun ne olduğunu görürdünüz .
    Bakınız, ben sizin şuan hangi kaynağı kastettiğinizi bilmiyorum. Başlıkta bulunan bir kişi, bu kişi bana nuriş diye hitap ediyor, ''kaynağı Rıza Nur'dur'' diyor ve linç başlıyor. Benim kaynağım Rıza Nur değil. 46'lık raporu olan Fesli Kadir hiç değil. Bende Rıza Nur ya da Fesli Kadir'in hiç kitabı yok. Bunların kitaplarını hiç okumadım. Rıza Nur ile ilgili pek çok kaynaktan yazılar okudum, bende oluşan intiba şudur: Rıza Nur, İslami gelenekten gelen, çok iyi yetişmiş (Lozan'da Türkiye'yi temsil edebilecek derecede)bir kişidir. İngiliz ajanıdır. İslami gelenekten gelmesine rağmen, yaşam biçimi buna uymamaktadır. Kokain müptelasıdır. Tasfiye edildi, hayatının geri kalanını sürgünde, Cumhuriyet'in kurucu kadrosuna kin ve nefret besleyerek geçirdi. Her şeyi bir tarafa bırakalım, uyuşturucu müptelası olması ciddiye alınmaması için yeterlidir.

Benim bu forumda 5000 mesajım var. Çeşitli konularda yazılmış uzun, yüzlerce mesajlarım var. İslami referansı olan birini kaynak olarak verdiğimi hatırlamıyorum. Sizin benim mesajlarımı okuma mecburiyetiniz yok, ama bana nuriş olarak hitap eden katılımcı, bu forum açıldığından beri açtığım başlıklara gelip, yazılarımı okuyup, kendi yorumlarını yapıyordu. Kendisiyle medeni bir şekilde yazışıyorduk, kendisine her defasında cevap vermişimdir. Pek çok konuda anlaşamasak da çizgi hiç bozulmamıştır. Neden böyle yaptığını hiç anlayamadım? Bundan önceki forumda bile yazışmalarımız var, şahsen tanışmasak da 6 senedir forum üzerinden yazışıyoruz. Benim Rıza Nur ya da Fesli Kadir'le ne alakam olabilir?

''Atatürk'ün kırılan kaburgası''konusunda ise sadece Rıza Nur'un yorumu yok. Rıza Nur'un yorumu akla, mantığa uygun değildir. Benim alıntıladığım mesajı silmişsiniz, o mesajda 3 kaburgasının kırık olduğu, bu durumda cepheyi denetlemeye devam ettiği, akşam da bir düğüne katıldığını aktaran, Atatürk'ün vefatı sırasında yanında olan bir doktordur. Atatürk ise Prof.Refik Saydam'ın aktardığına göre ''benim kaburgalarım zedelendi, ben Yunan'ın kafasını ezmeye gidiyorum'' demiştir. Belki 10 tane kaynak var, hiçbiri 3 kaburgasının kırıldığını söylememiş. Benim alıntıladığım, silinen mesaj şüphelidir.

Bu konu Atatürk'ün vefatıyla ilgilidir. Deniz Kuvvetlerinden bir tabip albay, Atatürk'e uygulanan tedavinin yanlış olduğuna dair bir tez yazmıştır. Atatürk'ün tedaviye cevap vermediği, çok hızlı kötüleştiğini biliyoruz.Ceyhan Mumcu bu konuyu Tv'de anlattı. Şimdi googlelarsanız, pek çok komplo teorisi içeren sitelerle karşılaşırsınız. Yahudileri, masonları suçlayan tonla yazı var, bunları okuyarak gerçeği bulmak mümkün değil.

Bence gerçek bir kaç gün önce eklediğim karikatürde gizli:

@erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Dolar almayı düşünüyordunuz. Alabildiniz mi?

Yoksa beklentiniz olan 8,30 a düşerse mi alacaksınız.
    tum tl mi 4 parcaya boldum.ilkini 8.40 dan aldim.

her 10 kurusluk harekette % 25 daha alacagim.

8.50 de olsa alacagim,8.30 da olsa.

bu tarz bir plan yaptim.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Arçelik en fazla 5.4 Milyar $ olmuş 2013 yılında. 8-10 Milyar $'ı görmedi ki, yanlış hatırlıyor olmayasınız?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •