Sayfa 153/1006 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Evlilik zorunlu ve önemli degil ama çocuk olayı çok kritik. 69 yaşında, çocuksuz ve 2020 yılındaysan ekmeğini suyunu polis veya komşu dışında getirecek kimsen olmaz. Pandemi döneminde 65+ evlere tıkıldı resmen.
    Toplumsal tepkiler olmasa cristiano ronaldo stili anasız cocuk yetiştirme en iyisi.
    Gördüğünüz gibi çocuk yapmanın tek amacı bencillik. Şekil-A

2.  Alıntı Originally Posted by furkan29 Yazıyı Oku
    Yanlış bakış açısı, hayatta kalmak için yaşamak için para kazanmak zorundasın. Nasıl ki avcı toplayıcı ilk atalarımız hayatta kalmak için ava çıkıyordu bizde hayatta kalmak için para kazanmalıyız. Bu siteyede para kazanmak için giriyoruz. Bana ölene kadar yetecek param olduğu anda zaten girmem bu siteye. Yada zevkine girerim şuan zorunlu olduğunu düşünüyorum burayı takip etmeyi. Ben bana yetecek kadar paranın derdindeyim. Yoksa ben öldükten sonra şuan kalacak buna kalacak veya o kadar biriktir ama harcamadan öl gibi streslerim yok. Tek bir stresim var yaşadığım sürece bana yetecek kadar param olmalı. Şuan yok o yüzden çalışmaya izlemeye devam.

Duygusal yaklaşmayın. Biliyorum hassas konular insanları aileden çocuktan soğutmak gibi bir düşüncem yok. Bu sitenin biraz daha feleğin çemberinden geçmiş insanlardan oluştuğunu düşündüğüm için yazdım. Fikir alışverişi babında. Yoksa elbette evlenin ve çocuk yapın. Hayatta bir amacınız olsun.

kanaatim bu sitede bulunan ve katkısı olan bizler belli bir yaş üstü,
    belli bir birikimi olan ve ülkenin gelir açısından ilk % 20 ye girebilen kişileriz.
    en azından büyük çoğunluğumuz öyle
    aksi takdirde millet ahtapot fiyatlarını takip etmezdi.

aylık geliri asgari ücret yada cüzi bir miktar fazlası geliri olanın burada işi olmadığını düşünüyorum.
    çünkü o gelir grubu yaşam mücadelesi içinde buranın varlığını bile bilmiyordur.

haa asgari ücretli değilim ama geçinmekte zorlanıyorum diyorsanız,
    ya yaşınız gençtir.
    Yada arada kalmış azınlık bir grup içerisindesinizdir.
    size lafım olmaz.
    hayat mücadelenizde başarılar dilerim.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    27 yildir evliyim.
    2 cocugum var.
    Kolay olmadi hayat ama bir amac verdi, hayata bakisimi degistirdi, sorumluluklarimi yeni basdan tanimladi.
    Her seyin iyi tarafi gibi kotu tarafi da var illa ki.
    Ben bir bilanco cikaracak olursam cizginin alti pos cikiyor.
    Kazanclar kayiplardan fazla yani..
    34 yasinda evlendim, keske daha erken evlenseydim de cocuklarim simdi bana daha az ihtiyac duysalardi dedigim olmuyor degil.
    Ancak gec evlenince de degisik tadlari deneyimleyebiliyoruz.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. 40 yaşına geldim evlenmedim.. istediğimi yapıyorum karışan yok.. çok da mutluyum..
    hayatımda stres olmadığı için yaşımdan da bayağı genç gösteriyorum..
    paran varsa ortamında olur.. su gibi hatunlarla takılırsın..

''ama ileride bir bardak su getirenin olmaz'' bu düşüncedeyseniz evlenin tabi..

Robotlar geliyor.robotlarla evlilik olacak.gencler acele etmesin.fabrika siparişi eve teslim kargoyla.[emoji2957][emoji39]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    40 yaşına geldim evlenmedim.. istediğimi yapıyorum karışan yok.. çok da mutluyum..

Parasi olmayan cinselligi doyasiya yasamak icin evleniyor diye duymustum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    40 yaşına geldim evlenmedim.. istediğimi yapıyorum karışan yok.. çok da mutluyum..

Aha rol modelim bu. Bir başka rol modelim de 50 yaşında yaptı ilk evliliğini. Adam kral.

Sayfa 153/1006 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •