Originally Posted by
furkan29
Yanlış bakış açısı, hayatta kalmak için yaşamak için para kazanmak zorundasın. Nasıl ki avcı toplayıcı ilk atalarımız hayatta kalmak için ava çıkıyordu bizde hayatta kalmak için para kazanmalıyız. Bu siteyede para kazanmak için giriyoruz. Bana ölene kadar yetecek param olduğu anda zaten girmem bu siteye. Yada zevkine girerim şuan zorunlu olduğunu düşünüyorum burayı takip etmeyi. Ben bana yetecek kadar paranın derdindeyim. Yoksa ben öldükten sonra şuan kalacak buna kalacak veya o kadar biriktir ama harcamadan öl gibi streslerim yok. Tek bir stresim var yaşadığım sürece bana yetecek kadar param olmalı. Şuan yok o yüzden çalışmaya izlemeye devam.
Duygusal yaklaşmayın. Biliyorum hassas konular insanları aileden çocuktan soğutmak gibi bir düşüncem yok. Bu sitenin biraz daha feleğin çemberinden geçmiş insanlardan oluştuğunu düşündüğüm için yazdım. Fikir alışverişi babında. Yoksa elbette evlenin ve çocuk yapın. Hayatta bir amacınız olsun.
kanaatim bu sitede bulunan ve katkısı olan bizler belli bir yaş üstü,
belli bir birikimi olan ve ülkenin gelir açısından ilk % 20 ye girebilen kişileriz.
en azından büyük çoğunluğumuz öyle 
aksi takdirde millet ahtapot fiyatlarını takip etmezdi. 
aylık geliri asgari ücret yada cüzi bir miktar fazlası geliri olanın burada işi olmadığını düşünüyorum.
çünkü o gelir grubu yaşam mücadelesi içinde buranın varlığını bile bilmiyordur.
haa asgari ücretli değilim ama geçinmekte zorlanıyorum diyorsanız,
ya yaşınız gençtir.
Yada arada kalmış azınlık bir grup içerisindesinizdir.
size lafım olmaz.
hayat mücadelenizde başarılar dilerim.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri