Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Ertan Özyiğit
    @ErtanOzyigit
    ·
    25d
    The New Yorker kapağında insan olma kavramının içinin boşaltıldığını ve insan hayatının yalnızca tüketmekten ibaret hedonist bir yaşama çevrildiği çok iyi özetlemiş
    @erefefik

2. Yetti gari...Yıldım abi...acayip acayip insanlar...disari çıkınca insanlar kertenkele gibi geliyor be ya...
    Öyleyim kurtulayim.
    @erefefik

3. Steve Jobs'un son yazdıkları...

"Ölümle yüzleştiğim şu anda,
    Yatağımda uzanıp,
    Hayatımı gözlerimde canlandırırken;
    Fark ettim ki;
    Gururlandığım şöhretim ve servetim;
    Ölümün karşısında ne kadar da manasızmış."
    Bunu yazmasam olmazdı. Steve Jobs adamdı. Bill Gates gibi zavallı bir duruma düşmedi.
    @erefefik

4. Hani hep diyoruz ya fiyatlar yüksek enflasyon yüksek dün başıma bir şey geldi onu söylemek istiyorum .kasaptan en son 20 gün önce mangal yaparken kanadın kilosuna 50 tle vermiştim dün yine mangal yapmak için kasaba gittim ve gördüm ki kanadın kilogram fiyatı 27 tleydi. dedim neden fiyat düştü .mangal sezonu bittiği için ve satışlar çok düşük olduğu için %50'ye yakın fiyat indirimine gitmişler .demek her şey devletin elinde değil

5. Serkan Yiğit
    @16YTSerkan
    · 1 sa
    Bursa Şehir Hastanesi'nin önünde yarım saat can çekişti. Hastaneden ne bir doktor ne de bir hemşire müdahale etti. Hastane yetkilileri ambulans çağırın dedi. Yarım saatin sonunda kadın hayatını kaybetti.
    Videosuda var, izleyipte ne yapacağınız?
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    SXP500 grafiğinde yaklaşık bir yıllık yükselen kama formasyonu oluşmaktadır, bu yükselen kama ciddi bir düzeltme getirecektir diye düşünmekteyim
    Kaça kadar iner tahminen? Benim TA çok iyi değil. Tahmininiz varsa söyleyin de dolarların bir kısmını o fiyat gelince vatanına göndereyim.

4000 altı gelir mi ki?

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    tavuk kanadının kilosunun 50 tl olması normalmiş....

8.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    tavuk kanadının kilosunun 50 tl olması normalmiş....
    Abi 50 TL pahalı be ya...
    @erefefik

Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •