Sayfa 157/276 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2203 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    Ziraat bankası basın aciklaması yaptı .iddiaları yalanladı.klavuzu karga olanlara da duyurulur

Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O zaman Bu gazete yalan haberimi yapıyorlor

2.  Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    Ziraat bankası basın aciklaması yaptı .iddiaları yalanladı.klavuzu karga olanlara da duyurulur

Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben tam tamına 5 seneyi geçti ben bu ekgyo dayim benim maliyet 3.15 te dolar bozdurdum 3.30 dan girdim ben bu ekgyo benim maliyet 12 tl yi geçti

Bu bir yatirim tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by latif Yazıyı Oku
    Ben tam tamına 5 seneyi geçti ben bu ekgyo dayim benim maliyet 3.15 te dolar bozdurdum 3.30 dan girdim ben bu ekgyo benim maliyet 12 tl yi geçti

Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
    Dayı defter değeri belli ..

Gayrimenkul Lerin değerlemesi yapıldığı zaman edilen değer artışı ile diyelim ki biraz daha arttı defter..

Şuan takribi defter 4 TL civarında.. kar etse ekle üzerine..

12. TL olması için tüm gayrimenkul ler 3 misline çıkması lazım. Ki mümkün mü zor. Defter anca 12 oluyor.

Dolar ile hesaba girersen hacı o iş yaş bu bir sanayi ihracatçısı makinalari tesisi olan şirket değil..

4.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Dayı defter değeri belli ..

Gayrimenkul Lerin değerlemesi yapıldığı zaman edilen değer artışı ile diyelim ki biraz daha arttı defter..

Şuan takribi defter 4 TL civarında.. kar etse ekle üzerine..

12. TL olması için tüm gayrimenkul ler 3 misline çıkması lazım. Ki mümkün mü zor. Defter anca 12 oluyor.

Dolar ile hesaba girersen hacı o iş yaş bu bir sanayi ihracatçısı makinalari tesisi olan şirket değil..
    Hani beni boşver halka arz dan alan yatırımcı larda var hala burda 11 senede ne yaptı söyler misin yani 11 senede ne verdi yatırımcısına

5.  Alıntı Originally Posted by latif Yazıyı Oku
    Hani beni boşver halka arz dan alan yatırımcı larda var hala burda 11 senede ne yaptı söyler misin yani 11 senede ne verdi yatırımcısına
    Dayı bu işler böyle neyi kaça aldigini iyi hesap etmen lazım. Mali niye aldığını bilmen lazım. Tecrübe kazanmış oldun.

Sen mutahit olduğunu düşün borc alıp bina dikip satıyorsun e ne oluyor karın bir çoğu fayize gidiyor vs vs vs vs

6. Gayrimenkul değerlemleri ne zaman oluyor vatandaşta. Yıl sonu ise ağa raporlar gelsin değerleme ortaya çıksın. Bunun değeri çıkar ortaya.

7. Gardaş kimin alıp sattığı önemli değildir ahahhaha halen takas makas hacı en dandik ev ikiye katlanmış durumda boşver alıcı satıcyi gayrimenkul değerleme raporlarından otur tespit yap yeni fiyatlarla mal ne ediyor ahhahahaha

Sayfa 157/276 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •