İleride tekrar ortak olmak dilegiyle kalanlara iyi kazanclar...
İleride tekrar ortak olmak dilegiyle kalanlara iyi kazanclar...
Bir haftadır Tuclk forum sayfasını okuyorum, buradaki bilgi paylaşımı ortamı gayet güzel, Kors üstadın tercihlerini ve piyasa bilgisine arena hdfgs den aşinayım, genelde beğendiğim, hisselerde denk gelmişimdir. Bu kez bu hissede var olması beni etkiledi ve araştırdım. Potansiyeli, finansal rasyoları, tekniği gayet mantıklı bir hisse tek soru işareti 2. çeyreğin 1. çeyrekten finansman giderinin yüksek olması sebebiyle daha zayıf gelmesi, 2. çeyrek finansman giderini 1. çeyreğe göre arttıran sebep nedir? bunu bilen açıklayabilirse sevinirim. muhtemelen daha önce yazılmış olabilir. gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.
Teşekkürler, aynı sektörden çok fazla hisse eklemek istemem portföye, elimde sarky ve dmsas var. Lakin aynı sektör olsa da tuclk i beğendim ve iki gündür pozisyon oluşturmaya başladım. Hisseye ısınıp uzun kalmayı umut ediyorum. İnşallah büyümeye ve karlılığını arttırmaya devam eder. Temelde sorun çıkmaz ve bir anda uçup kaçmaya karar vermez ise, uzun süre tuclk de var olmayı istiyorum.
12.22 kademesine tek emir 20 bin satis koymuş.
Elimiz müsaitken yakalayamiyoruz şunları. Mecbur 5_10 kademe hatta bazen 20 kademe yukarı sürmek durumunda kalıyoruz.
Umarım yarın ...
Yer İmleri