Sayfa 216/340 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. İleride tekrar ortak olmak dilegiyle kalanlara iyi kazanclar...

2. Bir haftadır Tuclk forum sayfasını okuyorum, buradaki bilgi paylaşımı ortamı gayet güzel, Kors üstadın tercihlerini ve piyasa bilgisine arena hdfgs den aşinayım, genelde beğendiğim, hisselerde denk gelmişimdir. Bu kez bu hissede var olması beni etkiledi ve araştırdım. Potansiyeli, finansal rasyoları, tekniği gayet mantıklı bir hisse tek soru işareti 2. çeyreğin 1. çeyrekten finansman giderinin yüksek olması sebebiyle daha zayıf gelmesi, 2. çeyrek finansman giderini 1. çeyreğe göre arttıran sebep nedir? bunu bilen açıklayabilirse sevinirim. muhtemelen daha önce yazılmış olabilir. gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Sn. Monaroza elinize sağlık, aynı cevaplara bende ulaştım.

Gerek Şirket gerekse Denetçi ' den dönen cevaplar doğrultusunda iş açıklığa kavuşmuştur.

Şirket 3 aylık finansal tabloda yasal mizan VUK gibi bilanço göndermiş olup 7.8 milyon TL kur giderini Esas Faaliyetlerden Gider kalemi altında göstermiştir. O yüzden finansman gideri kalemi altında, gider görünmemektedir.

6 aylık finansal tabloda Denetçi bu gideri Finansman Gideri altına taşımıştır.

Net karlılığa etkisi yoktur.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Syg
     Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bir haftadır Tuclk forum sayfasını okuyorum, buradaki bilgi paylaşımı ortamı gayet güzel, Kors üstadın tercihlerini ve piyasa bilgisine arena hdfgs den aşinayım, genelde beğendiğim, hisselerde denk gelmişimdir. Bu kez bu hissede var olması beni etkiledi ve araştırdım. Potansiyeli, finansal rasyoları, tekniği gayet mantıklı bir hisse tek soru işareti 2. çeyreğin 1. çeyrekten finansman giderinin yüksek olması sebebiyle daha zayıf gelmesi, 2. çeyrek finansman giderini 1. çeyreğe göre arttıran sebep nedir? bunu bilen açıklayabilirse sevinirim. muhtemelen daha önce yazılmış olabilir. gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.
    Teveccühün Sn.Cover sende aramıza tekrar hoşgeldin

Cevabını üst tarafa bıraktım.

Selamlar

4.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    İleride tekrar ortak olmak dilegiyle kalanlara iyi kazanclar...
    Teşekkürler Sn. Bidbas hepimiz hakkında hayırlısı.

Bol kazançlar dilerim

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Aracı kurumların 3 Aylık Takas Saklama Değişimleri; Artanlar ve Azalanlar

Vakıf ve İş 'de toplanıyor ağırlıklar.

3. bir kurum toplamazsa bu ikisinin tavırlarına göre fiyat etkili olacak gibi Playmaker hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Teveccühün Sn.Cover sende aramıza tekrar hoşgeldin

Cevabını üst tarafa bıraktım.

Selamlar
    Teşekkürler, aynı sektörden çok fazla hisse eklemek istemem portföye, elimde sarky ve dmsas var. Lakin aynı sektör olsa da tuclk i beğendim ve iki gündür pozisyon oluşturmaya başladım. Hisseye ısınıp uzun kalmayı umut ediyorum. İnşallah büyümeye ve karlılığını arttırmaya devam eder. Temelde sorun çıkmaz ve bir anda uçup kaçmaya karar vermez ise, uzun süre tuclk de var olmayı istiyorum.

12.22 kademesine tek emir 20 bin satis koymuş.
    Elimiz müsaitken yakalayamiyoruz şunları. Mecbur 5_10 kademe hatta bazen 20 kademe yukarı sürmek durumunda kalıyoruz.
    Umarım yarın ...

Kademelerde satıcılar fazla olması ilk bakışta olumsuz gibi .
    Ancak hisse fiyatı desteklerinde olduğu için bunu toplanıyor olarak okumak lazım.
    Eğer zirvelerde iken olsaydı dağıtılıyor olarak okumak gerekirdi.
    Şahsi görüşüdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 216/340 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •