Sayfa 145/170 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
Arama sonucu : 1353 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1. Hani bazen diyoruz ya, Bu şirketler hiç mi kâr etmez arkadaş hep mi zarar eder diye. İnanın bazı şirketlerin yönetimi hangi çeyrekte kaç para zarar edeceklerini bile planlayarak yaparlar. Tabii biz bunu anlayamayız. Şaşırır dururuz. Ben bazı şirketler bilirim 20 senedir 30 senedir zarar eder, her sene ve 2 senede bir de bedelli yapar ama yine borsadadır. Hiçbir zaman ne batar ne çıkar. Küçük yatırımcıyı düdükleyıp dururlar.
    Yazdıklarımın hiçbiri al, sat, tut tavsiyesi ve Ytd, Şti, Ltd değildir. A.Ş Hiç değildir.

2. Öyle. Ben sahsen bsokeyi takibimw almistim 2.23ten toplaniyordu mal belliydi. Ama gitti almam artik buna geri dondum. En azindan kagit yildiz pazara cikacak sanki oyle bir izlenim var. 7m lotu kendine satacak buyuk ihtimalle onuda surecek . Attigi kap ile elinde yuklu mal oldugunu kanitlamis oldu surme zamani geliyor . Hayorlisi bekliyoruz. Ben hepsi kendi dusuncem. Yatirim tavsiyesi degildir. Bir mali alirken birinci kattan alin 10. Kattan alirsaniz ölursunuz demis borsaci dede. 2. Kattan sakat kalirsiniz ytdytdytd

3. Crfsa bedelsiz mi yapabilir yoksa USD 1 liraya düşebilir mi diye sorsalar USD nin 1 liraya düşmesi daha ihtimaller dahilinde.
    Şirket TTK 376. Madde kapsamında neredeyse kottan atılacak.bedelsiz bekleyenler hangi kalemden bedelsiz bekliyor acaba?
    Adana gayrimenkul satışı olumlu bir gelişme ama 7 mio lot ikincil piyasada kime nasi satilacak en büyük soru işareti bu??

4. Yine kendi alacak tabi. O degilde bu carfuru kime satacak ne zaman satacak . Katarlilar alsa bari...

5. Tavan kapatta isimize bakalim

Ytd

6. Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Pazartesi su 45i kirsa fena olmaz ama bunu haftaya hacimli kirmasi daha tatli olur gunde yuzde 3 4 fena olmaz mesela . Izleyelim gorelim bebegim ytd.

8. Ana pazar hayirli olsun

Sayfa 145/170 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •