Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Kovid-19 aşısı olmayan işçilerden 6 Eylül itibarıyla iş yeri veya işveren tarafından zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi istenebilecek-TRT Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bahçeli: Yüzde 7 seçim barajı 'temsilde adalet' ilkesine derinlik ve canlılık katacak
Kutluk Özgüven
@KutlukOzguven
·
5s
Bugün pek çok dindar görünümlü ailede eve giren HARAM PARAYLA büyüyen çocuklar gelecekte şeytanlar gibi toplumun kanını içecek münafıklar ordusuna dönüşecekler. Allah görmezden geldigimiz haksızlıkların yolsuzlukların debdebe içinde büyümüş şımarık meyvalarıyla bizi helâk edecek.
@erefefik
Önceden de sürekli en güçlü destek dediğim yer olan 8,30 seviyesi dip olmaya aday gibi.
Aşağı 3-5 kuruş sarkmalar sanırım ayı tuzağı olarak kalacağa benziyor.
Bu seviyelerde olması bile çok mantıksız aslında
Belki yanılabilirim malum teknik pek işlemiyor burada ama bakalım göreceğiz.
----------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri