Büyük balinalar kokuyu erken alır. Piyasada araba yok 6-9 ay süre veriyorlarmış. Bunun sebebi yaşanacak kur krizi sebebiyle mi alakalı. Galerici bir yakınım bir sene hiç araba satmayıp bugün satsak daha karlıydik diyor. Bu balinalar kokuyu erken mi aldı acaba. ABD ile sorunları da s400 dahil hiç geri adım atılmadı. Siyasetin dili hiç birleştireci degil. İşin garip tarafı ticarette para kazanan yok. Benim için çok iyi bir gösterge olan ev satışı. 180 MT giriş kat şehrin merkezinde bulunan 30 yıllık evimi satışa koydum 265 bin. iki haftada bir Allah'ın kulu aramadı. Arayan emlakçılar hepsinin de bir müşterisi var. Emlakçılar evin satışını ilandan kaldır biz takip edelim derken o müşterisi ya okur yazar değil yada kör ki benim ilanı görüp beni aramıyor. Merkezi sistem ısıtma geçen sene 1,3 TL doğalgaz bu sene 2*2,4 TL arası olacak bir de kış çetin geçerse baya zor geçecek. Kapıcılı bir daire sadece kapıcı ücreti 300 u geçer. Ortalama 1000 TL gidecek aidatla birlikte. Emekli maaşınin 1/3 u. Asansörun komple değişimi yalıtım kazan değişimi de ilave masraflar beş yıldır hiç yönetim toplantısı olmadı. Yönetici 30 bin apartman parasını yemiş bir kişi biliyor bunu oda ölürse o otuz bin gider bir o kadar da borç çıkarır bu hırsız yönetici.