Sayfa 430/602 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    Bedelsiz de kullanılacak kalemlerde yeni bilançoda değişiklikler olduğu için SPK düzeltme istemiş. İlk açıklanan bedelsiz haberindeki tutarlar ilk çeyrek bilançoya göre düzenlendiği için, ikinci çeyreğe göre düzenleme yapıldı. Sadece onayı bir hafta öteledi. Başka bir durum yok.
    teşekkür ederim...

2. İyi akşamlar Aksen,

Geçen hafta Özbekistan’daydım. Türkiye’nin 80-85 li yılları gibi. Gelişmeye açık. Devlet yatırımlara çok büyük destek ve teşvik veriyor. Yeni , büyük fabrikalar açılıyor. Bir işçinin maaşı yaklaşık 200 - 250 dolar civarında. RTE nin son girişimleri sonrası Türkiye lilere $ olarak bakıyorlarmış. 5’li ve oğul’un da orada yatırımları olduğu söyleniyor. Aksen için de iyi olur inşaAllah.

Herkese bol kazançlar ,
    Sewgiler…….

3. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Piyasa yikilirken korkanlari topladi spek. Takdir ettim.asagiya verse biraz daha ekleyecektim kismet olmayacak gibi.

Yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Aksen,

Geçen hafta Özbekistan’daydım. Türkiye’nin 80-85 li yılları gibi. Gelişmeye açık. Devlet yatırımlara çok büyük destek ve teşvik veriyor. Yeni , büyük fabrikalar açılıyor. Bir işçinin maaşı yaklaşık 200 - 250 dolar civarında. RTE nin son girişimleri sonrası Türkiye lilere $ olarak bakıyorlarmış. 5’li ve oğul’un da orada yatırımları olduğu söyleniyor. Aksen için de iyi olur inşaAllah.

Herkese bol kazançlar ,
    Sewgiler…….
    Yazdiklariniz onemli. Yeni yatirimlar neden olmasin.bu ilk adimdi.

Yatirim tavsiyesi degildir.

6. Kamerunda 350 MWlik santral icin teklif verecek 5 firmadan biriyiz

https://www.myjoyonline.com/sunon-as...t-in-cameroon/

7. Angola da bir takim tesebbusler icindeyiz

https://mercado.co.ao/economia/empre...anda-AA1046310

8. Ah şu Çinliler . Kendi adıma eğer bu sene için Ukrayna işleri kesinleşirse ve seneye yatırıma başlanırsa gayet tatmin olacağım. Seneye de 1-2 anlaşma mükemmel olur. Söyle 400-500MW civarı. Zaten afrika olsun, orta asya olsun bunlarda güzel bir enerji yatırımı olanakları mevcut(büyüme oranları yüksek). Ek olarak bunların çoğunun doğalgaz kaynakları da mevcut . E bizde de bilgi-birikim, vizyon ve finansal güç mevcut. Daha ne olsun.

Ek olarak, tabiki rekabet de mevcut...

YTD.

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Sayfa 430/602 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •