Originally Posted by sakince patron listede adımı göremedim..düzenleme m bitmedi yoksa tercih hatası mı yaptık sen topiğe yazıp linke yazmayanlardansın normalde hem linke hem topiğe yazmanız lazımdı ben birazdan listeye kayıt edeceğim sizi tahmininiz geçerli
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 yarışmamız bu hafta için tahminlere kapanmıştır listeyi düzenleyeceğim. a-haa! Başkanım; sen de 9:45 mağdurlarından sonra, 9:30 mağdurları yaratma şimdi
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Listede benimde ismim yok
Originally Posted by nosares İttfh %45 aksen %30 sngyo %25 F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. yolar liste dışı kabül edemiyoruz
Originally Posted by InFeRnO a-haa! Başkanım; sen de 9:45 mağdurlarından sonra, 9:30 mağdurları yaratma şimdi baktım 1 tane var Allah muhafaza adımızı gazetelere verir tosunpaşaya bi iltimas tanıyorum
Originally Posted by cenkayyy55 Listede benimde ismim yok sizde linke yazmamışsınız sadece topiğe yazmışsınız sizide buy hafta ben kayıt edeceğim
Originally Posted by SaVaRoNa Garfa 40-edip 40-dyoby 20 adını bi küçük bi büyük niye aldın linkede yazmamışsın canım çıkıyı yazana kadar
Originally Posted by ayhan53 sizde linke yazmamışsınız sadece topiğe yazmışsınız sizide buy hafta ben kayıt edeceğim Başkanım bana da kıyak yapacak mısın Daha sorumlu olacağım kusura bakma
Forum Rules
Yer İmleri