Sayfa 40/1002 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Yok geçen hanını geçmiş memleket, Fas nere Türkiye nere.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Ayhan başkan nerelerde arkadaşlar, epeydir yok... sıkıntılı bir durum yoktur umarım..

8,40 altını göstermeyecek bu arada sanırım...hala bloom daki tipler 8,20/ 7,95 GAPı diye sayıklaya dursunlar
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan nerelerde arkadaşlar, epeydir yok... sıkıntılı bir durum yoktur umarım..

8,40 altını göstermeyecek bu arada sanırım...hala bloom daki tipler 8,20/ 7,95 GAPı diye sayıklaya dursunlar
    Olmaz ama mb nin toplantısında bir faiz indirimi gelirse görürüm ben o 7.95 cileri...

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Olmaz ama mb nin toplantısında bir faiz indirimi gelirse görürüm ben o 7.95 cileri...
    Çekirdek enflasyonun baz alınması, ABD enflasyonunun beklentinin altında gerçekleşmesi, 23 Eylül’de faiz indirimi yapılmasının ayak sesleri mi acaba?
    Ama ben yine de bu ay pas geçileceğini düşünüyorum.
    7,95 mi ? İhtimal dahilinde değil bence.

5. Çekirdek çekirdek dediniz canım çekirdek çekti ya. İşten dönüşte alayım bir paket siyah kavrulmuş tuzlu. Yanına da patlatayım bi bira. Ooh çalayım bir gece daha felekten.

Ekleme: Youtubdan da apple etkiinliğini açayım, üzerime de çizgili haşortmanımı çekeyim. Sonra way be adamlar yapmış mq diye söylenirim odada

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çekirdek çekirdek dediniz canım çekirdek çekti ya. İşten dönüşte alayım bir paket siyah kavrulmuş tuzlu. Yanına da patlatayım bi bira. Ooh çalayım bir gece daha felekten.
    Çiğdem Enflasyon
    (İzmir ağzı ile konuşuyorum.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan nerelerde arkadaşlar, epeydir yok... sıkıntılı bir durum yoktur umarım..

Babası vefat ettiğinden beri pek yazmıyor, ama sorun yok Whatsapp'tan Ayva Götü sordu bana.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku

Tabii her olasılık var amma ... daha önce 6 defa becerdiler çizgiye değdirmeyi...

Ben, şahsen 6 defa "helal olsun bunlara" demek zorunda kaldım.

Zamanında.. "gelin bi Ekim ' i bekleyelim" demiştik..

Çalı dibinde (son düşen küçük çizgide yani...) bekleyelim...bi şi kaybetmeyiz...

Resme rakam koymadım.. sayıklayanlara prim vermemek için..

Apex i , Haziran 2022 de tamamlıyor yani okullar kapanınca ve "Şahsım(!) tedavi(!)

için yurt dışına gidince..:=))

Sayfa 40/1002 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •